Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το μέλλον του «Pop up», αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο Snik, όταν φόρεσε τα ρούχα του και μεταμφιέστηκε σε τράπερ. Ακόμα, αναφέρθηκε και στο πώς είναι η σχέση τους. 


Για το μέλλον της εκπομπής «Pop up»: «Δεν γνωρίζω κάτι ακόμα! Δεν έχουμε κάνει συζήτηση, δεν γνωρίζω καν πότε γίνεται, μαθαίνω σιγά σιγά. Εγώ είμαι στον Alpha και οπουδήποτε είμαι τιμάω το συμβόλαιό μου 100% και το γνωρίζουν όσοι έχουν δουλέψει ή δουλεύουν μαζί μου. Τα συμβόλαια είναι για να μένουν συμβόλαια και να μένουν κρυφά. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα συζητήσεις δημόσια. Προσωπικά δεν το θεωρώ σωστό, άλλοι άνθρωποι μπορεί και να τα συζητάνε, δεν γνωρίζω… Εγώ νομίζω ότι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δική μας δουλειά ο σταθμός έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ μια παρουσιάστρια είμαι, δεν είμαι κάτι παραπάνω από αυτό… Εντάξει, πιάνονται οι έξι μήνες; Σίγουρα έχω δυσκολίες, είμαι τελείως άπειρη, όμως σιγά σιγά κάτι γίνεται».

Για την αποκριάτικη μεταμφίεση που έκανε σε Snik: «Ο Δημήτρης άργησε πολύ να το δει και να το καταλάβει. Δεν είχε ασχοληθεί με το κινητό ή τον υπολογιστή του. Δεν είχε καμία σχέση με την τηλεόραση για πολλές ώρες μέχρι που πήγα σπίτι και με είδε να το βάζω για πλύσιμο, τον είχα ρωτήσει όμως αλλά δεν ήξερε πότε θα το φορέσω. Του άρεσε όταν είδε το βίντεο, γέλασε».

Για τη σχέση με τον σύντροφό της: «Ο σωστός καλλιτέχνης μιλάει μόνο μέσα από τη μουσική του, τι άλλο να κάνει παραπάνω από αυτό; Δεν ξέρω αν θα έρθει στη δική μου εκπομπή. Κανείς δεν ξέρει! Πολλές φορές με βλέπει στην εκπομπή αλλά δεν κάνει παρατηρήσεις ούτε ανακατεύεται. Μαζί μου είναι ένας γλυκός και πολύ ήσυχος άνθρωπος. Είναι ένας πολύ φυσιολογικός σύντροφος. Το επόμενο βήμα αργεί αλλά όλα θα γίνουν».