Η επιστροφή του Κωστή στο σπίτι του MasterChef φαίνεται πως «ξύπνησε» δυσάρεστες αναμνήσεις σε μερικούς συμμετέχοντες, καθώς εκείνος είχε βρεθεί στο στόχαστρό τους και τους είχε προσφέρει χαρά με την αποχώρησή του.

Τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι στο reality μαγειρικής και πολλοί είναι εκείνοι που δεν κρύβουν την αντιπάθεια προς το πρόσωπο του Κωστή. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ιωάννης. Η σχέση των δύο παικτών είναι τεταμένη και ο ένας δεν διστάζει να πετάξει τα καρφιά του στον άλλον.

«Είναι η πρώτη φορά στο διαγωνισμό που ευχόμουν να ήμουν κάτω, δίπλα στον Κωστή για να του δείξω ποιος είναι εδώ από τύχη και ποιος όχι. Δεν αξίζει να είναι στον διαγωνισμό για κανένα λόγο και φάνηκε σήμερα. Παραδέξου το λάθος σου φίλε στο πιάτο, μην είσαι ακόμα και εκεί νυφίτσα. Για μένα πολύ κακώς επέστρεψε στο παιχνίδι. Παραμένω στη γωνία για να τον πετάξω έξω», ανέφερε ο Ιωάννης. 

«Το μόνο που θέλουν είναι να με ξαναδούν προτεινόμενο για να φύγω όσο πιο άμεσα γι’ αυτούς. Εγώ τοξικούς ανθρώπους και ρεμάλια δεν θέλω στη ζωή μου. Ανώριμους και ηλίθιους δεν θέλω στον περίγυρό μου», είπε ο Κωστής.


Δες το βίντεο: