Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark.

H παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αξιολόγησε την παρουσία της στην τηλεόραση. «Είναι πάρα πολύ φρέσκο για μένα. Προχτές έκλεισα 4 μήνες ζωής. Είμαι τυχερή που είμαι σε ένα μέρος που έχουμε δέσει πολύ. Με τρομάζει η τόση πολλή καθημερινή έκθεση. Κάποιες φορές με στεναχωρούν τα σχόλια που διαβάζω αλλά επειδή αυτά είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα όμορφα. Καταλαβαίνω ότι αυτό θέλει χρόνο για να γίνει συνήθεια. Ακόμη δεν ξέρουν ούτε το όνομά μου».

«Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές. Αν τα σχόλια είναι κακεντρεχή δεν θα τα ακούσει. Το πιο αρνητικό είναι ότι είχα ακούσει ότι φαίνομαι ψεύτικη και ότι όλη αυτή η υπερβολή μου είναι ψεύτικη αλλά για κάποιον που δεν ξέρει πόσες τρέλες κάνω στη ζωή μου είναι λογικό να το σκεφτεί. Σχόλια του τύπου “η μάνα της την έβαλε”, “βύσμα” είναι το ήξερα ότι θα τα ακούσω. Δεν απαντάω. Έχω απαντήσει και δεν κέρδισα κάτι».

Διηγήθηκε και ένα ευτράπελο όταν δέχτηκε επαγγελματικό ραντεβού στο σπίτι της και το διέκοψε για να λιβανίσει το σπίτι.

«Τα νούμερα με αγχώνουν σε λογικό πλαίσιο. Κανένας που κάνει τώρα διψήφια δεν ξεκίνησε με διψήφια. Εγώ βγήκα κερδισμένη, έμαθα πάρα πολλά» είπε.

Η Δανάη μίλησε και για το διάστημα που είχε χωρίσει με τον σύντροφό της προτού επανασυνδεθούν και αν τους βοήθησε.

Μια σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός, θέλει κοινή προσπάθεια.Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πάντα ονειρεύεσαι το “για πάντα”. Νομίζω ότι βοηθάει μια απόσταση για να δεις τα θετικά του άλλου.  Ό,τι κι αν γίνει είναι για καλό. Δεν είμαι αρνητική στον γάμο αλλά δεν νομίζω ότι αλλάζουν και πολλά. Τον γάμο ως γάμο θα τον έκανα τύπου για να μαζευτούν οι φίλοι και για να με δει η γιαγιά μου επειδή κάθε φορά που με βλέπει με άσπρα με παίρνει και μου λέει “πώς σου πάνε τα λευκά”».

Όσο για τις φήμες για τον Απόστολο Ρουβά. «Το αντιμετώπισα με χιούμορ. Όταν περνάς πολύ χρόνο με έναν άνθρωπο και επειδή δεν έχω ανεβάσει πολύ τον Πάνο, το καταλαβαίνω απόλυτα γιατί συνέβη».

Στο «Εξομολογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά

Όπως είπε, έχει νιώσει ότι έχει καβαλήσει το καλάμι αλλά «αυτοχαστουκίζεται». Την εκνευρίζει που η μαμά της επεμβαίνει στα πάντα ενώ δεν της επιτρέπει.

Θεωρεί πιο σέξι Έλληνα άνδρα τον Γιάννη Φέρτη.

«Το μέγεθος μετράει γι’ αυτό πήρα εκπομπή» ήταν η επική της απάντηση στην ερώτηση «το μέγεθος μετράει;».

Ποια είναι η μεγαλύτερη “κατινιά” που έχει κάνει σε σχέση; «Steak out με καπέλα και ντόνατ και καφέ έξω από σπίτι» είπε.

Όπως είπε δεν έχει κωδικούς για το κινητό του συντρόφου της ούτε εκείνος του δικού της και τον πήραν τηλέφωνο.

«Επίσημα όχι» ήταν η απάντησή του στο αν έχει προσπαθήσει να ξεκλειδώσει το κινητό του.

Το πιο όμορφο πράγμα που έχει κάνει ο σύντροφός της για εκείνη είναι τατουάζ που έχουν κάνει και οι δύο στο ίδιο σημείο του σώματός τους.