Ο Σάκης Τανιμανίδης. λίγο πριν την πρεμιέρα της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1, δίνει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και την Μαρία Μαύρου.

Ο γνωστός παρουσιαστής, δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στο θέμα των τελευταίων εβδομάδων, την σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάματος.

«Έκαναν πολύ καλά και άνοιξαν τα στόματα. Έπρεπε να τελειώσει επιτέλους αυτή η "άρρωστη κουλτούρα" που κυκλοφορούσε για δεκάδες χρόνια σε πολλούς χώρους.

Όλοι αυτοί οι σκηνοθέτες, προπονητές, καθηγητές πανεπιστημίου, πολιτικοί και οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τη θέση εξουσίας για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορμές, πρέπει να πληρώσουν με το τίμημα του νόμου, αλλά και της κοινωνίας», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Και για να μην αφήνουμε ανοιχτά θέματα, δεν εξισώνω την παιδεραστία με έναν "πέφτουλα" με κακή επαγγελματική συμπεριφορά.

Να γνωρίζουμε, όμως, ότι ο βιασμός μπορεί να είναι και ψυχολογικός και πρέπει να τιμωρείται.

Είμαι αισιόδοξος ότι όλα αυτά τα στόματα άνοιξαν για καλό λόγο, και πλέον τα φαινόμενα αυτά θα μειωθούν αρκετά τα επόμενα χρόνια. Όλοι αυτοί που μίλησαν αξίζουν την αγάπη, τη στήριξη και τον θαυμασμό μας».