Εάν είστε παίκτης γκολφ ή τηλεθεατής του «Golf Channel», πιθανότατα να θυμάστε την Holly Sonders.

Η Sonders, είναι πτυχιούχος του Michigan State το 2009, όπου αγωνίστηκε για την ομάδα γκολφ γυναικών, έκανε το μεγάλο της διάλειμμα στη βιομηχανία αθλητικών μέσω του «Golf Channel» πριν από μια δεκαετία περίπου. Στη συνέχεια, πήγε για τέσσερα χρόνια στο «FOX Sports» πριν φύγει το 2019.

Έκτοτε, το Sonders έχει υποστεί πολλές αλλαγές στη ζωή της, ξεκινώντας με γυμναστική στο Instagram.

Σε ηλικία 33 ετών, η Sonders ξεκινά την επαγγελματική της καριέρα. Σίγουρα θα ακούσουμε πολλά για αυτήν τα επόμενα χρόνια, αφού αυτό το κορίτσι έχει όλο το πακέτο.

Έτσι, η Holly Sonders πήρε μεταγραφή και από τα γήπεδα και τον ρόλο της αθλητικογράφου μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ, γιατί ξέρει ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Η Αμερικανίδα καλλονή αποφάσισε ότι η τηλεόραση δεν την κάλυπτε επαγγελματικά και μετά από 10 χρόνια εμπειρίας θέλησε να κάνει κάτι δικό της.

Βλέποντας την περίοδο της πανδημίας σαν μια ευκαιρία για αλλαγή, η 33χρονη αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το Instagram, κάτι που της βγήκε σε καλό.

Γεγονός είναι ότι η τεχνολογία γίνεται όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας και όλα μεταφέρονται στο ψηφιακό περιβάλλον και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πανέμορφη Sonders άρχισε να ασχολείται εντατικά με το Instagram, ξεκινώντας την δειλά - δειλά την καριέρα της σαν Influencer.

Οι πόζες της τρελαίνουν τον αντρικό πληθυσμό και μάλιστα της έχουν φέρει πάνω από μισό εκατομμύριο followers, ενώ η πορεία της συνεχίζει να ανεβαίνει διαρκώς με γεωμετρική πρόοδο

Αυτός τελικά ήταν ο σωστός τρόπος να βγάλει περισσότερα χρήματα από όσα έβγαζε ως παρουσιάστρια, μιας και δεκάδες διάσημες εταιρείες την έχουν προσεγγίσει για διαφημιστικούς σκοπούς

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: