Μια φάρσα στον Νίκο Μουτσινά αποφάσισε να κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης τηλεφωνώντας στο «Καλό μεσημεράκι» προκειμένου να ζητήσει τη συμβουλή του παρουσιαστή στη στήλη των διλημμάτων.

Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο αντιλήφθηκε ποιος κρυβόταν πίσω από αυτό το τηλεφώνημα και στη συνέχεια επέλεξε να μάθει μερικά πράγματα από τον Σάκη. «Κατσίκια δεν έχω αλλά τρία κορίτσια θα τα έχω σύντομα. Δυο που ετοιμάζονται και ένα που έχω ήδη» είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια μίλησε για τη Φάρμα που ξεκινάει σε λίγες μέρες και έχει αναλάβει την παρουσίασή της.

Ωστόσο, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το Survivor αφού φέτος έπειτα από τρεις σεζόν, είναι η πρώτη χρονιά που δεν βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

«Μου λείπει το Survivor, στην αρχή μου κακοφάνηκε λίγο παραπάνω αλλά τώρα το συνήθισα. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός, είναι ταλεντάρα» είπε.

Ο Σάκης βέβαια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Νίκο Μουτσινά για τον τρόπο που αντέδρασε όταν ανακοίνωσαν με την Χριστίνα Μπόμπα την εγκυμοσύνη της.

«Σε ευχαριστώ για τη χαρά που πήρες όταν ανακοινώσαμε την είδηση για τα κορίτσια μας. Το είδα στο πρόσωπό σου ότι χάρηκες και αυτό είναι το όμορφο, όταν καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου χαίρονται με τη χαρά σου” είπε και συνέχισε με μια ερώτηση που προκάλεσε την αμηχανία του παρουσιαστή, ¨Να σε ρωτήσω τώρα που το είπαμε, παιδάκι θα ήθελες εσύ;».

Ο Νίκος Μουτσινάς απέφυγε με χιούμορ την ερώτηση ωστόσο ο Σάκης συνέχισε λέγοντας,  «Νομίζω ότι επειδή από το λίγο που σε ξέρω, έχεις πολλή αγάπη μέσα σου να δώσεις, ο πιο όμορφος τρόπος να το εκφράσεις αυτό είναι μέσα από τα παιδάκια».