Η ώρα της αξιολόγησης έφτασε για τους σπουδαστές του House of Fame, με τους καθηγητές τους να μην είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της παρουσίας τους το βράδυ της Κυριακής.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος κράτησε την ψυχραιμία τους μπροστά στα παιδιά αλλά τα λόγια του ήταν σκληρά. «Μια λέξη θα σας πω, απογοήτευση. Στεναχώρια, τσαντίλα και ένα τεράστιο γιατί. Για όλους σας», είπε χαρακτηριστικά, με την Πέννυ Μπαλτατζή να ξεσπά:

«Ένας άνθρωπος κράτησε την ψυχραιμία του από όλους σας, ή έδειξε ότι έχει ψυχραιμία και μετά άλλοι 2-3 με πολύ μεγάλη διαφορά στην κλίμακα. Όταν βλέπω άδεια και φοβισμένα βλέμματα φρικάρω. Δεν είστε 5 χρονών. Είδα έναν Sion που ήταν super pro και μπράβο και σε ευχαριστώ. Ήταν ο μόνος και έχω φρικάρει που το λέω. Είστε 17 άτομα. Έχω βγει από τα ρούχα μου, μα τον Χριστό».

Από την πλευρά του ο Al Giga πρόσθεσε: «Ξεκίνησε η βραδιά συγκινητικά που σας έβλεπα ντυμένους, πανέμορφους και λαμπερούς. Δεν φτάσατε στο επίπεδο που περίμενα. Έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας, μην σας απασχολεί το παντελόνι, το μπλουζάκι και το παπούτσι».

Πριν ο Πάνος Μεταξόπουλος ξεκινήσει να δείχνει τα βίντεο στους σπουδαστές, εκείνοι άρχισαν να γελούν και να κάνουν πλάκα για την τηλεόραση που βρισκόταν στην αίθουσα. Εκεί, ο διευθυντής της σχολής δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε: «Θέλετε να σηκωθούμε να φύγουμε; Σοβαρευτείτε. Αν δεν σας ενδιαφέρει, ενδιαφερθείτε για μας. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις επιλογές μας».

Η Πέννυ Μπαλτατζή πρόσθεσε: «Είστε εδώ θρασείς και δεν είστε εκεί που πρέπει».