78η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες 2021, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της βιομηχανίας ψυχαγωγίας που τιμά τα επιτεύγματα στον χώρο του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και που αποτελεί προάγγελο των Όσκαρ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά virtual!

Οι οικοδέσποινες Τίνα Φέι και Έιμι Πόλερ, παρουσίασαν την τελετή από δύο ξεχωριστές σκηνές, από δύο διαφορετικές τοποθεσίες.

Η μία ανατολικά και η άλλη δυτικά της Αμερικής (Νέα Υόρκη, Μπέβερλι Χιλς).

Πολλοί διάσημοι έδωσαν το παρών είτε στην σκηνή, είτε από το… σπίτι τους, δίνοντας στην διαφορετική αυτή τελετή την απαραίτητη λάμψη που χρειαζόταν, ενώ το highlight της βραδιάς ήταν η βράβευση της Jane Fonda από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου για το συνολικό της έργο.


Το virtual κόκκινο χαλί

Στην ιδιαίτερη αυτή τελετή, απουσίαζε για φέτος και το κόκκινο χαλί με τις λαμπερές παρουσίες που παρελαύνουν πάνω σε αυτό, με τους υποψηφίους και το κοινό να παρακολουθούν την ανακοίνωση των νικητών από το σπίτι.

Δείτε  παρακάτω μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν, όχι μόνο στο red carpet αλλά και στο σπίτι των celebrities σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά.