Πρεμιέρα απόψε μετά από δυο αναβολές λόγω κρουσμάτων κοροναϊού έκανε το All Star YFSF με τη Μαρία Μπεκατώρου να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση των δέκα παικτών σε ένα ξεχωριστό group therapy που έγινε σε υπόγειο παρκινγκ με τους παλιούς γνώριμους του σόου να δηλώνουν έτοιμοι για πολλές εκπλήξεις.

Λίγα λεπτά αργότερα μεταφερθήκαμε στο πλατό με τη Μαρία Μπεκατώρου να καλωσορίζει τους τηλεθεατές και να παρουσιάζει την κριτική επιτροπή που αποτελείται από δυο παλιά μέλη: την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον  Τάκη Ζαχαράτο, αλλά και δυο νέα: τον Μιχάλη Ρέππα και τον Κωστή Μαραβέγια.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτό το σόου και το σκηνικό. Πάντα το άγχος μου ήταν οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν να είναι εξαιρετικοί γιατί δεν μπορώ να κρίνω και με μπλοκάρει όταν κάτι δεν είναι ωραίο να πω “συμπαθητικά”.  Αυτήν τη στιγμή και την προηγούμενη είχα την τιμή να συναντήσω καλούς καλλιτέχνες. Δεν ήρθα για να κρίνω, ήρθα για να μαγευτώ και να διδαχτώ από αυτούς», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Είχαμε περάσει συγκλονιστικά και όλα αυτά τα χρόνια το αναπολούσα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τον συμπατριώτη της και συγχωριανό της Κωστή Μαραβέγια, η Μαρία Μπεκατώρου τον καλωσόρισε με ιδιαίτερη θέρμη: «Είδες που σου είχα πει ότι θα συναντηθούμε», της είπε εκείνος.

Τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας ανέφερε: «Είμαι κι εγώ πάρα πολύ χαρούμενος. Την περίμενα πολύ αυτήν τη στιγμή… Δεν ήρθα σαν κριτής, αλλά σαν θεατής».