Για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις φήμες περί εγκυμοσύνης μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο Survivor και τη σύγκρισή της με την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Εννοείται ότι θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Μου αρέσει και μου λείπει, και το θέλω και θα επιστρέψω από τη νέα σεζόν», είπε χωρίς να επιβεβαιώνει αν θα τη δούμε σε πρωινή εκπομπή.

Μιλώντας για τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είπε: «Η σχέση μου με τον σύντροφό μου είναι πολύ καλή. Δεν την βλέπετε;» Ενώ, στις φήμες περί εγκυμοσύνης απάντησε ως εξής: «Θα πάρετε τις απαντήσεις σας. Όταν έχεις μια σχέση και σε καλύπτει, για να συνεχίσεις να την έχεις, ονειρεύεσαι διάφορα πράγματα. Τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος σε αυτήν τη ζωή από την οικογένεια;» Για τη σύγκριση με την Ανθή Σαλαγκούδη παραδέχτηκε: «Εγώ δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα, δεν ήμουν τόσο αθλητική. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και δίνει το δικό του στίγμα».

Τέλος, σε όσους είπαν ότι ο ΣΚΑΪ της είχε τάξει την παρουσίαση του My Style Rocks απάντησε: «Τι είναι το τάξιμο; Μόνο στους Αγίους γίνεται. Από εκεί και πέρα υπάρχουν συμβόλαια και χαρτιά».