Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο και είχε τη δυνατότητα να δει φωτογραφίες και μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Η Σοφία Μαργαρίτη αν και περίμενε να δει φωτογραφίες των δυο παιδιών της τελικά έλαβε ένα μήνυμα από την αδερφή της γεγονός που την απογοήτευσε…

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας, μάλιστα, ανέφερε πως ο λόγος που δεν είδε φωτογραφίες των παιδιών της είναι ο πρώην σύζυγός της και η αντιδικία που έχουν.

Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας, Βασίλης Βουτσελάς μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και εξήγησε ακριβώς τι συνέβη και δεν έστειλε στην παραγωγή φωτογραφίες των παιδιών τους.

«Δεν έλαβα ποτέ κάμια ενημέρωση, ούτε για να μιλήσουν τα κορίτσια με τη μαμά τους ούτε και για χθες όσον αφορά το έπαθλο επικοινωνίας. Εννοείται πως θα δεχόμουν να επικοινωνήσουν τα κορίτσια μαζί της. Στεναχωρήθηκαν τα κορίτσια χθες, αλλά δεν ευθύνομαι εγώ διότι περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου, ώστε να της μιλήσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρέαζα τις μικρούλες για το πρόσωπο της μητέρας τους και εννοείται πως θα τις άφηνα να επικοινωνήσουν. Θα έκανε και στα παιδιά ακριβώς» τόνισε ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη.