Λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου, ψυχαγωγικού reality, βρεθήκαμε στο backstage μίας κοινής φωτογράφισης που έκαναν η Σάσα Σταμάτη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος και μάθαμε κι άλλα για το Battle of the Couples, που έρχεται στον Alpha.

Ο Παναγιώτης και η Σάσα έχουν δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους, με τον πρώτο να είναι ο παρουσιαστής στην αρένα, εκείνος που θα «τρέχει» τις δοκιμασίες, θα τους κόβει τα βραχιόλια στην Τελετή των Βραχιολιών, θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες αποχώρησης.

Η Σάσα από την άλλη, ως couple’s coach θα βρίσκεται στη βίλα, σε έναν ρόλο – κλειδί, για τον οποίο θα πρέπει να έρθει πολύ κοντά με όλα τα ζευγάρια και να τα κάνει να την εμπιστευτούν. Είναι ο άνθρωπός τους, αυτή στην οποία θα ανοίγονται, αλλά ταυτόχρονα και εκείνη η οποία θα τους αναθέτει τις πιο διασκεδαστικές δοκιμασίες για να κερδίζουν χρήματα. Τέλος, η Σάσα θα τους βοηθά να διοργανώσουν τα πιο φαντασμαγορικά και hot θεματικά πάρτι, στη βίλα του Battle of the Couples.

Το συγκεκριμένο reality έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα. Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι. Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε 6 βασικά θεμέλια: ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΣΥΝΕΓΑΣΙΑ-ΑΝΤΟΧΗ. Μόνον έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του BOTC, που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας τα ζευγάρια, θα κάνουν συμμάχους κι εχθρούς, θα χαράξουν στρατηγική και θα καταλάβουν ότι στο τέλος μπορούν να στηριχθούν μόνον ο ένας στον άλλο…