Είναι ο  νικητής του «Power of love 2» καθώς κέρδισε την αγάπη του κόσμου που του χάρισε την πρώτη θέση πριν από δυο χρόνια. Ο Παύλος Παπαδόπουλος που ζει πια στην Αθήνα, κάνει νέα επαγγελματικά βήματα. Είναι πατέρας καθώς έχει  ένα γιο εννέα ετών, εκτός γάμου ενώ θέλει να κάνει τα πάντα ώστε να νιώθει υπερήφανης για τον πατέρα του «Δεν θέλω να του χαλάω χατίρια είναι ταπεινό παιδί δεν ζητάει πολλά είναι έτσι από μόνος του και που λείπω.  Με  τη μητέρα του τα πηγαίναμε απ την αρχή καλά και  χαίρομαι που προτεραιότητα μας είναι το παιδί».




O ίδιος αποκάλυψε πως πήρε στην ώρα του το χρηματικό έπαθλο του ριάλιτι, εξέφρασε τη διάθεση του να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη ζωή του έναν χρόνο μετά το τέλος του «Power of Love». ο Παύλος Παπαδόπουλος παραδέχεται πως «απολαμβάνω την αναγνωσιμότητα, είναι υπέροχο, τους αγαπάω όλους και τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη που είχα τόσο μέσα όσο και έξω από το παιχνίδι» ενώ αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε  «Είχα άλλα σχέδια αλλά  το lockdown μου τα άλλαξε. Είδα πως δούλεψαν πολύ τα καφέ στην προηγούμενη καραντίνα και έτσι αποφάσισα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι κάθε μέρα εκεί, στη Γλυφάδα και ελπίζω βέβαια σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μου» τονίζει στο secret.



Σε ότι αφορά την τηλεόραση,  τη λατρεύει και θα ήθελε να τον αξιοποιήσουν σε κάποια εκπομπή «Θα ταίριαζα πιστεύω σε ένα πάνελ. Σίγουρα μπορώ να μάθω από τους έμπειρους γύρω μου, έχω την αντίληψη και την ικανότητα αλλά μπορώ να σχολιάζω και πολλά» παραδέχεται στην ερώτηση για το αν παρακολουθεί κάποιο ριάλιτι, απαντά πως είναι φίλος του ο Τριαντάφυλλος και βλέπει όποτε μπορεί Survivor «Θα σου πω ότι αυτό που έζησα στο Power of love ήταν δέκα φορές Survivor καθώς τους δυο πρώτους μήνες δεχόμουν μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο. Ο κόσμος μας έριξε λάσπη μέχρι να μας γνωρίσει. Αυτό στη συνέχεια άλλαξε και πήρα πολύ αγάπη την οποία εισπράττω μέχρι σήμερα καθημερινά από αρκετό κόσμο και τους ευχαριστώ» ολοκληρώνει.