Στη Μύκονο βρίσκεται εδώ και καιρό ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο νεότερος, με τη σύντροφό του Ελένη και θα παραμείνει στο Νησί των Ανέμων αφού, όπως δηλώνει, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει στην Αθήνα εν μέσω πανδημίας.

Άλλωστε, ο καλλιτέχνης και γιος του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση μένει εκτός δουλειάς εδώ και καιρό. Όπως δηλώνει στην ON Time, "είμαι σε μια αναμονή κι εγώ... Όπως αρκετοί συνάδελφοί μου. Είμαι έναν χρόνο άνεργος. Μετά την εμφάνισή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο δεν ξαναδούλεψα. Δεν έχω πιάσει μικρόφωνο έναν χρόνο".

Σχετικά με τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών σχετικά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις ή κακοποιήσεις ή λεκτική βία είπε: "Από το λίγο που μαθαίνω δεν πιστεύω πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Οι ένοχοι θα πρέπει να ξεμπροστιάζονται να παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Βστόσο, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην πάρει η μπάλα κι άλλους άδικα. Χρειάζεται ψυχραιμία. Να μην πληρώσουν και άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει. Όσο για τον δικό μου κλάδο; Όταν θα ξεκινήσουν, δεν θα τελειώνουμε ούτε το 2100" υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης.