Ο γνωστός παρουσιαστής σύντομα επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από την παρουσίαση του συγκεκριμένου μεγαλεπήβολου πρότζεκτ του ΑΝΤ1 και μάλιστα σήμερα έπρεπε να ξυπνήσει πολύ νωρίς για να βρεθεί στον χώρο γυρισμάτων.

Ο ίδιος ανέβασε το πρώτο βίντεο από τον χώρο γυρισμάτων, δίνοντάς μας μία ιδέα για το τι να περιμένουμε σύντομα από το ριάλιτι. «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε. Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο το πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες.

Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε» είπε στο βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης δείχνοντας πραγματικά χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημά του.

Το κανάλι αποφάσισε να επαναφέρει μετά από 19 χρόνια το ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες θα είναι celebrities και μέχρι στιγμής έχουν «κλείσει» οι: Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Κώστας Γκρέκας, Μαρία Μιχαλοπούλου και Στράτος Τζώρτζογλου. Η φάρμα που θα τους φιλοξενήσει βρίσκεται στη Μαλακάσα.