Δυναμική επιστροφή  κάνει   η Άντζελα Δημητρίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει στα χέρια της δυο τραγούδια που κυκλοφορούν ήδη και κάνουν μεγάλη επιτυχία. Το πρώτο το υπογράφουν ο Σταμάτης Γονίδης με τον ο Βασίλη Δήμα. Τίτλος του «θα συνεχίσω» και πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα που γράφτηκε  στην καραντίνα. Το δεύτερο  κομμάτι με τίτλο «Βγες» υπογράφει τη μουσική  ο Κωνσταντίνος  Παντζής και τους στίχους  ο Βασίλης Δήμας.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα βγει και σε διασκευή από την Heaven.  Παράλληλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr  βρίσκονται στο συρτάρι της και άλλα τραγούδια που θα κάνουν μεγάλο μπαμ!

Άλλωστε η ίδια όλα τα χρόνια της πορείας της έχει ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. 


 Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει να δώσει συνέντευξη τους τελευταίους δέκα μήνες παρόλο που την πολιορκούν όλες οι εκπομπές. Η ίδια όμως σέβεται τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και θέλει να είναι διακριτική σε ότι αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις της.  Αυτό που την ενδιαφέρει πάνω από όλα  είναι η οικογένεια της, όπως η κόρη της και ο γαμπρός της καθώς και η μουσική της που είναι η μεγάλη της αγάπη.