moutidou
Lifestyle

Ξεσπά η Μουτίδου: Φταίω εγώ να βγω και να πω όλα τα ονόματα των σιχαμάτων και να πάω φυλακή;

Ξέσπασε η ηθοποιός με αφορμή τις καταγγελίες από ανθρώπους του καλλιτεχνικού κόσμου, οι οποίοι έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση ή λεκτική βία στον εργασιακό τους χώρο.

Σε μια ανάρτηση «φωτιά» προχώρησε η Σοφία Μουτίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media!

H ηθοποιός ανέφερε: «Φταίω εγώ τώρα, να βγω και να πω τα ονόματα όόόολων των σιχαμάτων, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, καθώς κανείς και καμία δε θα πάρει το μέρος μου και να πάω ήσυχα ήσυχα στη φυλακή; Και έτσι θα’ μαι εγώ στη φυλακή, γιατί δε θα αποδεικνύεται κάτι από αυτά που λέω, αλλά όλοι θα ‘χετε μάθει τα πάντα. Και θα είναι αληθινά. Και θα το ξέρετε .Γιατί τόση φαντασία ούτε ο καλύτερος παραμυθάς δεν έχει.

Δε θα ναι πολύ ωφέλιμο για την εξέλιξη και τον προβληματισμό να ακούσετε ότι βασικά θεσμικά στελέχη της Τέχνης και ειδικότερα του θεάτρου συμμετείχαν σε ομαδικό σεξ, με γνωστές πια πρωταγωνίστριες και πρωταγωνιστές, αγαπημένους από το ευρύ κοινό, διασφαλίζοντάς τους ρόλους και θέσεις, ενώ άλλα παιδάκια κάναμε αγχωμένα οντισιόν, διεκδικώντας μια θέση στο θίασο ή στη Σχολή.

Την ώρα που συνυποψήφιες μας, έριχναν το μωρό που είχαν στην κοιλιά τους, από το βασικό στέλεχος της επιτροπής. Και εμεις, κομμένοι τελικά, λόγω της αθωότητας μας και της αγνής διάθεσής μας να λέμε «δεν τα κατάφερα, δεν ήμουν καλή». Και να μαθαίνουμε χρόνια μετά, ότι η μια που πέρασε ήταν παρολίγο μάνα του παιδιού του Άρχοντα, και οι άλλες δύο απίκο σε κάθε ομαδικό παράγγελμα για σεξ. Ή δε θα ήταν ωφέλιμο να μάθετε ότι πολύ γνωστά λαϊκά ΕΙΔΩΛΑ, εκβίαζαν για σεξ, κυνηγώντας ξεβράκωτοι με ρόμπες, αγόρια, που όταν δεν τους κάθονταν, τα έριχναν στον Καιάδα της αφάνειας; Προάγοντας κάποιον που έκατσε στις επιθυμίες αλλά και στο όργανό τους. Ή ότι, πασίγνωστη πρωταγωνίστρια φρόντισε να χειρουργηθεί άλλη πρωταγωνίστρια εν μέσω σεζόν για να τη βγάλει από τη μέση, αλλά ανάρρωσε η άλλη και χάλασε το σχέδιο; Εν γνώσει και με την ευλογία του σκηνοθέτη το πλάνο όλο.

Ή ότι υπάρχουν πρόβες που διεξάγονται με βία, σωματική, λεκτική, ψυχολογική, υποτιμήσεις, ξεφτίλες, βρισίδια, απειλές και εκβιασμούς;

Ή τέλος (ας δώσουμε και ένα τέλος στοιχειώδες), ότι μαγικά συνδέονται ιθύνοντες σε κανάλια, πρωταγωνιστές, παρουσιαστές, τραγουδιστές, «πολύ κουλ άτομα και ουάου», συνδέονται λοιπόν με αντάλλαγμα απενοχοποιημένο σεξ σε ξένα εδάφη και άφθονα ναρκωτικά;

Με πληρωμένες γυναίκες να παριστάνουν ως επάγγελμα πια,τις συζύγους, για να μην αποκαλυφθούν λαϊκά είδωλα ότι έχουν άλλη σεξουαλικότητα από αυτή που το ευρύ κοινό ΕΓΚΡΙΝΕΙ και χάσουν τα αβγά και τα πασχάλια;

Έτσι ρε παιδί μου για το γαμώτο. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Για την τιμή των όπλων. Για ένα αδειανό πουκάμισο. Για μια Ελένη»!