Ένα γνήσιο λαϊκό αφιέρωμα φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

O Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής, οι τρεις γιοι του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, τραγουδούν τα καλύτερα κομμάτια του πατέρα τους, εξ΄αφορμής της συμπλήρωσης 30 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή.

Μαζί τους, θα είναι ξεχωριστοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και Στράτος Αντιπαριώτης.

Ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον πατέρα τους και το μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του.

«Πολύ συγκινητικό το αφιέρωμα. Για εμάς είναι σα να μη πέρασε μια μέρα από τότε που έφυγε.. Τον ακούμε κάθε μέρα, τον μελετάμε καθημερινά. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή και για εμάς. Είναι πολύ συγκινητικό» τόνισε ο Στέλιος.

Παράλληλα, θυμήθηκε τις συμβουλές που του έδινε ο πατέρας του. «Να προσέχω τις παρέες μου, να μη μπλέξω με ναρκωτικά, να είναι ο λόγος μου συμβόλαιο. Έτσι ήταν ο πατέρας μου, έτσι ήθελε να ήμασταν κι εμείς» σημείωσε.

«Με το βλέμμα του καταλάβαινες. Πάντα ήταν λογικός. Ο πιο τρυφερός και στοργικός πατέρας του κόσμου. Η εικόνα που έδειχνε προς τα έξω μπορεί να ήταν διαφορετική» δήλωσε συγκινημένος ο Στέλιος.

Από την πλευρά του, ο Διαμαντής υπογράμμισε ότι αγαπάνε να λένε τα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου. «Τα αγαπάμε. Είναι παρακαταθήκη του πατέρα μας».