Ακόμα πιο δυναμικά επέστρεψε η δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική», η οποία πλέον προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 23.00 και συνεχίζει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της και τις καταιγιστικές εξελίξεις, που διαδέχονται η μία την άλλη. Ολα τα παραπάνω, φυσικά, θα είναι τα κύρια συστατικά και τις επόμενες εβδομάδες, αφού στα νέα επεισόδια θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα, που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων. Ενα από αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του «S», είναι η σύλληψη του Νικόλα Αργυρού για διακίνηση ναρκωτικών.

Η Δανάη απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Φώτη είναι ότι θέλει να αγοράσει ναρκωτικά. Οταν ο Νικόλας ακούει τη συζήτηση του Φώτη με τη Δανάη, δέχεται να του πουλήσει μια μεγάλη ποσότητα. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Αγγελική αποφασίζει να εμπλακεί για να μην ολοκληρωθούν τα σχέδια του Νικόλα.

Ο Νικόλας συλλαμβάνεται για εμπορία ναρκωτικών και ο Στέφανος για άλλη μία φορά καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση μεταξύ τους.

Η Δανάη, γεμάτη ενοχές για τη σύλληψη του Νικόλα, καταφεύγει στην Αγγελική, που την παρηγορεί, και στη συνέχεια στον Αποστόλη, ο οποίος δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία της για τον Νικόλα. Η επίσκεψη της Αστυνομίας στο σπίτι, όπου ψάχνει για ναρκωτικά, αναστατώνει όλη την οικογένεια και κυρίως την Αθηνά, που αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Νικόλα, ο οποίος έπειτα από λίγες ημέρες αποφυλακίζεται και πάει για αποτοξίνωση.

Παράλληλα, πάλι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του «S», το μίσος του Δημήτρη Αργυρού για τον Μιχάλη, επειδή τον απομάκρυνε, με τη βοήθεια της Αγγελικής, από την Κατερίνα, αποκαλύπτοντάς της πόσο επικίνδυνος είναι, φθάνει σε τέτοιο σημείο, που, ορμώμενος από αυτό, του στήνει ακόμα και... ενέδρα θανάτου. Η παγίδα, όμως, που στήνει στον επιστάτη γυρίζει εναντίον του, με αποτέλεσμα να καταλήξει πολύ βαριά τραυματισμένος.

Η Αγγελική, που σπεύδει στους στάβλους, καταφέρνει να σώσει τον Δημήτρη και το ασθενοφόρο τον πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Νικόλας παίρνει άδεια από το κέντρο αποτοξίνωσης για να είναι με την οικογένειά του αυτήν τη δύσκολη στιγμή και η Λένα ρωτάει τον Μιχάλη για το τι πραγματικά συνέβη στον στάβλο και τραυματίστηκε ο Δημήτρης.

Δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 23/01