Την ώρα που το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη συνεπιμέλεια των γονέων βρίσκεται προ των πυλών στη Βουλή αλλάζοντας, έπειτα από 40 χρόνια, το Οικογενειακό Δίκαιο στη χώρα μας, μια υπόθεση με πρωταγωνίστρια γνωστή τραγουδίστρια -μητέρα νεαρής ποπ τραγουδίστριας- που κατηγορείται από τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι για δέκα ολόκληρα χρόνια δεν του επέτρεπε να δει το 13χρονο σήμερα γιο του βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες.

Μάλιστα, ο άνδρας της, ο οποίος είναι γνωστός πιανίστας της Jazz, στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε αναφέρει ότι είχε να δει το παιδί του δέκα ολόκληρα χρόνια καθώς η τραγουδίστρια του είχε απαγορεύσει να το βλέπει ή να μιλάει στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει καν πως είναι το πρόσωπο ή η φωνή του. Μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια του είχε πει ότι διέμενε μόνιμα στις ΗΠΑ για να αποδειχτεί τελικά ότι βρισκόταν στην Ελλάδα και έμενε στη Γλυφάδα, καθώς ο δικηγόρος του πιανίστα την είδε τυχαία στην περιοχή, την ακολούθησε και διαπίστωσε ότι αντί για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, έμενε στα νότια προάστια!

Ο πιανίστας μετά την αποκάλυψη από το δικηγόρο του κ. Στέλιο Γκαρίπη, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στα οποία ξεδιπλώνει όλο το χρονικό της υπόθεσης και ζητεί συνεπιμέλεια του παιδιού του και να το βλέπει τρεις φορές την εβδομάδα. Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από το Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο με απόφαση που εξέδωσε στις 22.1.21 αναφέρει πως «Ρυθμίζει προσωρινά την επικοινωνία του αιτούντος με τον ανήλικο τέκνο του (σ.σ. αναφέρει το όνομα του παιδιού) […] ως εξής: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη εκάστης εβδομάδας του μήνα ώρα 18:00-21:00 και κάθε Σάββατο από τις 11:00-21:00».
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα ΟΝΤΙΜΕ το Σάββατο 30/1