Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πήγε για… φαγητό στο “Αfter Dark” και μίλησε για όλα στο Θέμη Γεωργαντά!

Η art director και κριτής του GNTM μίλησε για τον ρόλο της στην εκπομπή, ενώ παράλληλα σχολίασε τα προβλήματα που έφερε η δυσλεξία στην καθημερινότητά της. Αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στον ρόλο της ως μαμά, εξηγεί τους λόγους που παντρεύτηκε τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πόσο πολύ τον ζηλεύει:

Έχω πρόβλημα δυσλεξίας. Αντί για 15ποντο είπα 15αύγουστο μια φορά. Είμαι υπερκινητική. Το “βαριέμαι” που έγινε viral, είναι η αλήθεια μου. 

O Θέμης έψαξε το κινητό της Ζενεβιέβ και ζήτησε να δείξει στον αέρα το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε ότι της φέρνει τον καφέ και το μπισκότο της στο κρεβάτι στις 6 το πρωί.

Για τη σχέση με τον σύζυγό της και τη ζήλια: Είμαι πολύ ζηλιάρα. Τα πρώτα χρόνια που ο έρωτας ήταν τούρμπο είχα ξεφύγει γιατί και η ζήλια ήταν τούρμπο. Τα πρώτα χρόνια βγαίναμε. Οι γυναίκες γουστάρουν τον άνδρα μου. Όταν βγαίναμε λοιπόν και  κάποια πήγαινε να τον διεκδικήσει γινόταν χαμός.  Παντρευτήκαμε αφού κάναμε το παιδί μας. Έγινε για πρακτικούς λόγους αλλά δεν έχω ξαναζήσει πιο ωραία στιγμή. Ήταν στην Κίμωλο. Ήταν ο πιο ρομαντικός γάμος. 

Τι είπε στην εξομολόγηση στο Θέμη

  • Ο άντρας μου με έχει φωτογραφήσει γυμνή, αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι για μένα και τον άντρα μου
  • Δεν θα άφηνα το GNTM για δική μου εκπομπή
  • Αν άλλαζα κάτι στον εαυτό μου θα ήταν η μύτη μου γιατί είναι θεόστραβη
  • Ο άντρας μου κάνει το καλύτερο σεξ για μένα