Το μεγάλο θέμα των τελευταίων ωρών, σχολίασε η πρωινή παρέα του ANT1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν ετοιμάσει αναλυτικό ρεπορτάζ, αλλά και νέες δηλώσεις σχετικά με την Καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη. Μάλιστα, η εκπομπή παρουσίασε και ένα απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε η Εβελίνα Παπούλια σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να πάρει θέση, παίρνοντας μια απόσταση από το θέμα, τονίζοντας μάλιστα πως είναι κάτι για το οποίο, ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα θα πρέπει να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Αργότερα, η Εβελίνα Παπούλια βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρωινό, φανερά ενοχλημένη με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις της.

Η ηθοποιός μετά τον έντονο διάλογο, απάντησε μέσω instagram, κάνοντας σχετική ανάρτηση...

«Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή !! Επουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο !! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και εχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα , για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο! Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ωρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!» έγραψε στο instagram.