Σε όσα τον κατηγόρησε ευθέως η Ζέτα Δούκα απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης, το βράδυ της Τρίτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης διέψευσε κατηγορηματικά όσα η συνάδελφος του υποστήριξε, στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, πως υπέστη από τον ίδιο την περίοδο που συνεργάστηκαν θεατρικά στην παράσταση «Πιο κοντά». Η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κιμούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν το άκουσα για πρώτη φορά η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα. Τώρα, όμως, δεν έχω μόνο στεναχωρηθεί αλλά έχω θυμώσει πάρα πολύ.

Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ακόμα και αν τα πάρει πίσω. Το ότι κλώτσησα δεν ισχύει ούτε για αστείο».

«Υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή της πίτας όπου είμαστε όλοι μια χαρά έναν μήνα μετά από την επέτειο του Γρηγορόπουλου. Κανένας εκ των συναδέλφων δεν ήταν νέος συνάδελφος που να φοβάται τον κακό θιασάρχη ότι θ7α του κάνει κακό.

Μιλάμε για μια υποτιθέμενη εργατική εργασία που θα μπορούσε να λυθεί με έναν πολύ απλό τρόπο. Αυτό όμως είναι προσωπικό. Αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Υπερβάλλει ασυζητητί. Ένταση υπάρχει σε όλη τη δουλειά. Ύβρεις δεν χρησιμοποίησα. Όλοι θυμώνουμε και έχουμε τσακωθεί και έχουμε νιώσει πολλές φορές ότι κάποιος μας θίγει ή μας προσβάλλει».

«Υποτιμάται και σχεδόν κινείται σε επίπεδο ιεροσυλίας το να χρησιμοποιείται η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου, να αναφερόμαστε στο εκπληκτικό κίνημα του #metoo και να χρησιμοποιεί ο καθένας, που μπορεί να έχει προσωπικές συγκρούσεις ή αντιπαλότητες με κάποιον, για να τον υποτιμήσει, δυσφημίσει, συκοφαντήσει» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κιμούλης.