Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, βρέθηκε στο επίκεντρο ο Πάνος Καλίδης, καθώς οι πρώην συμπαίκτες του, Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος, τον κατηγόρησαν ότι έκλεβε το λάδι. Όταν η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο Συμβούλιο, δεν θα μπορούσαν να μη συζητήσουν για το συγκεκριμένο γεγονός. Τον λόγο πήρε αρχικά ο Τριαντάφυλλος…

«Κάποια στιγμή ψάχναμε λάδι για να κάνουμε πιτάκια και δεν είχαμε και λάδι και δυστυχώς ο Πάνος το έκρυψε. Ή το έπαιρνε από τις προμήθειες ή το βρήκε, που δύσκολα θα μπορούσε να βρει».

Τότε ο Πάνος Καλλίδης δεν έμεινε απτόητος και ξέσπασε για τις κατηγορίες εις βάρος του: «Ντροπή τους που το έχουν σίγουρο. Δεν έκλεψα ποτέ λάδι. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι. Για το λάδι ήταν υπεύθυνος κάποιος κάθε βδομάδα. Την εβδομάδα που χάθηκε το λάδι νομίζω ήταν η Κάτια. Την επόμενη είπα να μπω εγώ υπεύθυνος που ξέρω. Το πήρα εγώ και είχαμε περίσσεμα. Ντροπή τους, κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ. Να ορκιστούν στα παιδιά τους αν βρήκαν στην καλύβα τους λάδι», δήλωσε αρκετά ενοχλημένος ο τραγουδιστής. “Θέλουν να με ενοχοποιήσουν” τόνισε ο Πάνος Καλλίδης.