Το Πρωινό της Δευτέρας ξεκίνησε με τη Φαίη Σκορδά να μπαίνει στο πλατό από τα παρασκήνια, με αργό βηματισμό.

Η μουσική δυνατά και η Φαίη έφτασε στο τραπέζι. Κάπου εκεί ήταν που έκανε και την πρώτη του είσοδο ο Γιώργος Λιάγκας, από την απέναντι γωνία.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βλέμματα, χαμόγελα και κουβέντες που δεν ακούσαμε ποτέ, καθώς η μουσική ήταν στο τέρμα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπήκε τρίτος, πλησίασε το πρώην ζευγάρι και ήταν ο μόνος που ακούστηκε να λέει: «Μαμά, μπαμπά».

«Σίγουρα δεν θα ξαναφύγεις;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον Γιώργο Λιάγκα, πριν δώσει η Φαίη Σκορδά πάσα για διαφημίσεις.



Ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε και ο πάγος με την Φαίη Σκορδά έσπασε μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα. Μετά την μουσική και βουβή πρώτη είσοδο, το πρώην ζευγάρι είπε τα πρώτα λόγια στον αέρα του Πρωινό.

Φαίη: Καλώς επέστρεψες! Καλοστέριωτος!
Γιώργος: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να δούμε πόσο θα μας φτουρήσει αυτή τη φορά. Εσύ καλά;
Φαίη: Μια χαρά.
Γιώργος: Πώς τα φέρνει η ζωή ε;

Φαίη: Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ.
Γιώργος: Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί με αυτήν την εκπομπή πριν από 10 χρόνια που στήσαμε τότε στο Mega. Την φέραμε στον ΑΝΤ1 3 χρόνια μαζί και τη συνεχίζεις 4 χρόνια μόνη σου με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ξαναενωνόμαστε. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και αυτή είναι η εκπομπή που άνθισα τηλεοπτικά. Αυτό που κάνουμε εμείς τώρα είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό για τα δικά μου δεδομένα.
Φαίη: Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια αμηχανία, μας ξέρετε…
Γιώργος: Σήμερα συναντιόμαστε με την Φαίη…
Φαίη: Τόσο κοντά…

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους, οι οποίοι είναι: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Τάσος Τεργιάκης, Νάνσυ Παραδεισανού.



Και ξαφνικά, η Ανθή Σαλαγκούδη «κάθισε» καταμεσής του τραπεζιού στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν έναν διάλογο άνευ προηγουμένου! Η κουβέντας τους εξελίχθηκε ως εξής:

Φαίη: Εσύ την ξέρεις την Ανθή;
Γιώργος: Ένας φιλαράκος σας εδώ που λείπει, ο Άρης Καβατζίκης, πριν από έναν χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη.
Φαίη: Καλά δεν χρειάζεται τώρα να ξεκινήσεις να μας αναλύσεις… Πρώτα απ’ όλα είναι και δικός σου φίλος και εξαιρετικός δημοσιογράφος.

Γιώργος: Καλά..
Φαίη: Τι καλά; Θα κάνεις τώρα σαν τον Κωστόπουλο;
Γιώργος: Να πω αυτό που θέλω να πω.
Φαίη: Όχι. Αυτό δεν ήταν μέσα στη σκαλέτα.
Γιώργος: Η Ανθή είναι φίλη μου. Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor.