Ιδέες για το…όνομα της νέας τους ταξιδιωτικής εκπομπής ζήτησε  η Δανάη Παππά από τους ακόλουθου της στο instagram.  Η γοητευτική ηθοποιός λατρεύει τα ταξίδια και από τότε που γνώρισε τον Λάμπρο Λάζαρη  κάνουν μαζί αρκετά.  


Τι καλύτερο για εκείνη να ταξιδεύει και ταυτόχρονα να δουλεύει; Μάλιστα το 2021  μπήκε δυναμικά για το ζευγάρι αφού έξαναν τον πρώτο τους ταξίδι για τη νέα χρονιά στην Αίγυπτο απ όπου και επέστρεψαν πριν από λίγες μέρες. Ανανεωμένη και με πολύ ανεβασμένη διάθεση, η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Τατουάζ», πόσταρε μια φωτογραφία της γράφοντας από κάτω «κοιτάζω παλιές φωτογραφίες και συνειδητοποιώ πως οι δυο προηγούμενες χρονιές ήταν γεμάτες με υπέροχα  ταξίδια! Και σκέφτομαι.. Μήπως να ξεκινήσουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή;»



Φυσικά ξεκίνησαν τα σχόλια με πολλούς να της λένε πως μαζί με τον σύντροφό  της, τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη, θα ήταν το ιδανικό ζευγάρι. Άλλωστε μαζί ταξιδεύουν πάντα. Ο ίδιος συμφώνησε κάνοντας το δικό του σχόλιο ενώ η Δανάη άρχισε να ζητά από τους «φίλους» της να της προτείνουν  ονόματα για την εκπομπή. Το επικρατέστερο ήταν «Ταξίδια με τη Δανάη» ενώ η ίδια απαντούσε σχεδόν σε όλους! Λέτε να ετοιμάζει κάτι το ζευγάρι;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορείς της ON time  η Δανάη Παππά είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις για να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση όμως προτίμησε να απέχει για κάποιο διάστημα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)