Ο αγαπημένος παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αλλά και τα επαγγελματικά του σχέδια, προχωρώντας, μάλιστα, εμμέσως, σε αποκαλύψεις!

«Τη δεύτερη καραντίνα τη βιώνω ευκολότερα από την πρώτη. Η πρώτη ήταν πολύ πιο σοκαριστική και κουραστική», είπε αναφορικά με την καθημερινότητά του.

«Δεν πειράζει που δεν με έχετε δει με δική μου εκπομπή τελευταία. Έχουν γίνει κάποιες προτάσεις κατά καιρούς, καλές, δεν προχώρησαν. Έχουν γίνει και προτάσεις που δεν ήταν καλές.

Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου για τη Φάρμα σκέφτηκα ότι μπορεί να με θέλουν για παρουσίαση. Έκανα ένα ραντεβού, μίλησα και οκ.

Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά γενικά είναι ενδιαφέρον. Προφανώς θα είναι άνοιξη τα γυρίσματα και θα έχει φτιάξει ο καιρός.

Στο Survivor δε θα πήγαινα γιατί είναι και πολύ μακριά. Λείπεις αρκετό καιρό, δύσκολα και με φαγητό», αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας αναφορικά με τα επαγγελματικά του πλάνα.

«Η φετινή τηλεοπτική χρονιά είναι όπως κάθε άλλη. Έχει ωραία πράγματα, και πράγματα που δεν είναι ωραία. Έχει μοιραστεί πολύ η πίτα.

Με χαροποιεί ιδιαιτέρως που έχουμε πολλά κανάλια και γίνονται πράγματα», σχολίασε σχετικά με το χώρο της τηλεόρασης.

«Ο Λιάγκας θεώρησε ότι θα ήταν καλό να επιστρέψει στο πρωινό, και καλά κάνει. Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ωραίο κορίτσι, και η Ιωάννα Μαλέσκου. Και η Δανάη μου αρέσει. Όλα θέλουν το χρόνο τους.

Είναι καινούργια και δροσερά πρόσωπα, με το χρόνο θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, θα τις μάθει και ο κόσμος, γιατί η τηλεόραση είναι και συνήθεια πάρα πολύ», είπε ακόμα ο Θανάσης Πάτρας.