Πρώτα προκάλεσαν λέγοντας ότι συνευρέθηκαν με την ίδια κοπέλα, χωρίς η ίδια να το ξέρει. Τώρα, ο Χρήστος εκ των «διδύμων Βαρουξή» του Big Brother ξεπερνάει κάθε όριο λέγοντας ουσιαστικά ότι ... έφταιγε η κοπέλα, αφού «έστελνε και στους δύο». 

Με ένα νεώτερο story στο instagram, ο Χρήστος Βαρουξής θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, μετά την τελευταία εμφάνιση μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Παναγιώτη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στη διάρκεια της συνέντευξης των διδύμων αδελφών που συμμετείχαν πρόσφατα στο Big Brother, έγινε γνωστό ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα, η οποία δεν γνώριζε ποιος είναι ποιος κάθε φορά.

Στα stories που ανέβασε δηλώνει ότι το όλο θέμα περί βιασμού προέκυψε επειδή «υπάρχει περίπτωση να μπούμε στο Survivor» και κάποιοι θέλουν «να χαλάσουν την εικόνα μας θυμηθήκανε να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήταν πριν 1 εβδομάδα ένα απόσπασμα».

post_1

Ενώ επίσης αναφέρει: «Μακάρι όλοι οι βιαστές να ήταν σαν εμένα στα 17 μου που πήγα με μία κοπέλα που έστελνε και στους 2 και ήθελε να κάνει κάτι και με τους 2» έγραψε χαρακτηριστικά.

post_2