Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησαν οι κ.κ. Στέφανος Σιταράς, σκηνοθέτης, και Νικολέτα Κωνσταντάκη, τραγουδίστρια, αναφορικά με την πρωτότυπη ιδέα που είχαν να γυρίσουν ένα όμορφο video clip για το νέο τραγούδι της κ. Κωνσταντάκη με τίτλο «Ελευθερία», που συγκινεί.

«Η Νικολέτα όπως βλέπετε ξεκινάει το βίντεο με το κεφάλι της εντελώς ξυρισμένο. Έμαθε να λέει το κομμάτι ανάποδα ολόκληρο, και ήρθε ο κουρέας, ξεκίνησε να της κουρεύει το κεφάλι, και όταν αυτό το γυρίσαμε κανονικά φαίνεται σαν να αποκτά εκ νέου μαλλί», είπε ο κ. Σιταράς.

«Κατά τη δική μου εκτίμηση, η ερμηνεία που έδωσα εγώ στο κομμάτι της Νικολέττας, είναι ότι κάθε άνθρωπος έχει μια διττή φύση.

Μια ωραία παρουσία, αυτό που δείχνουμε προς τα έξω, αλλά και ένα ευάλωτο αθώο πλάσμα μέσα μας. Ο σκοπός του βίντεο ήταν να δείξουμε τη σχέση που έχει μια γυναίκα, ένας άνθρωπος, με αυτή τη διττή φύση.

Τα μαλλιά της Νικολέτας τα δωρίσαμε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που αυτή η προσπάθεια μπόρεσε να συνδεθεί με ένα τόσο σημαντικό μήνυμα.

Παίρνουμε πολλά μηνύματα που μας κάνουν να νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για αυτό που κάναμε. Θέλω κάθε γυναίκα να νιώθει δυνατή και να αγαπάει τον εαυτό της και να σκέφτεται ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

Βρήκα την ιδέα του Στέφανου συγκλονιστική, είπα κατευθείαν ναι. Είχα πολύ μακρύ μαλλί. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Όπως και το βίντεο, έτσι και οι στίχοι μπορούν να πάρουν πολλές ερμηνείες», είπε από την πλευρά της η νεαρή τραγουδίστρια που πήρε μέρος σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.