Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να πάρει θέση στις δηλώσεις των πρώην παικτών του Big Brother Χρήστου και του Παναγιώτη Βαρουξή για το γεγονός ότι είχαν συνευρεθεί στο κρεβάτι με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι είχε δύο ερωτικούς παρτενέρ.

 

«Ομολογία σεξουαλικής αποπλάνησης ή μήπως βιασμός;», αναρωτήθηκε αρχικά ο πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

 

«”Ναι, έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά είχε πάει ο Παναγιώτης”. Και το είπαν χαλαρά, γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν η ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος, συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για τον οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει, δίχως να δώσει τη συγκατάθεσή της. Κι αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

Στη συνέχεια, ο ίδιος συνέχισε να σχολιάζει αυστηρά τις δηλώσεις - πράξεις των δύο νεαρών πρώην παικτών του Big Brother, ενώ δε δίστασε να εκφράσει και τη γνώμη του για τη στάση του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, καθώς οι δηλώσεις δόθηκαν στην εκπομπή τους.


Δείτε παρακάτω τα βίντεο που δημοσίευσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.






https://www.youtube.com/watch?v=dokjXXW8RZ4