Δεν σταματά ποτέ να αλλάζει την εικόνα της, και αυτό αρέσει στις φίλες της που την ακολουθούν, γιατί για όλες τις αλλαγές επάνω της υπάρχουν ολόκληρες ομάδες, κι έτσι κατορθώνει να προκαλεί τάσεις στην "μόδα" κάτι που τρελαίνει το γυναικείο κοινό.

Μετά την είδηση για τον χωρισμού και τις φήμες για σχέση του συζύγου της Kanye West με τον Youtuber και γνωστού ράπερ, ο οποίος φέρεται να απάτησε τη σύζυγό του με τον γνωστό make up artist και Youtuber, Jeffree Star, αν και ο ίδιος σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του το έχει διαψεύσει.

«Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει», ξεκίνησε να λέει στο βίντεο με τίτλο ‘’Σχετικά με το ζήτημα Kanye’’. «Εγώ κι ο Kanye δεν έχουμε βγει ποτέ μαζί έξω και όλο αυτό το πράγμα είναι πολύ αστείο. Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι γελούν με αυτό. Σε ένα παλιό μου τραγούδι από το 2009 που λέγεται Bitch Please, σε μια γραμμή μιλάω για τον Kanye, ωστόσο, αναφέρω άλλους 50 celebrities», συνέχισε ο Star.



Η Kim όμως κατάφερε να στρέψει ξανά το ενδιαφέρον του παγκόσμιου ιστού επάνω της, καθώς οι νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram την δείχνουν κάπως διαφορετική.

Πρέπει να "πείραξε" κάτι στο πρόσωπο της, καθώς κοιτώντας αυτήν τις εικόνες της, δείχνει να μην είναι ίδια με όλες τις προηγούμενες της πόζες της στον λογαριασμό της στο Instgram.

Η πρώτες φωτογραφίες που την δείχνουν διαφορετική ανέβηκαν για λογαριασμό των εσωρούχων «Skims».





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)