Στο «Direct» με τον Τάκη Χατζή βρέθηκε καλεσμένη η Μιμή Ντενίση και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο, αφού επί αρκετά χρόνια την σατίριζε έντονα.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Η σάτιρα στηριζόταν στην εργασία που κάνει ο άνθρωπος. Πάντα η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές.

Ένας στην Αγγλία είχε την βασίλισσα Ελισάβετ, εμένα με είχε ο Λάκης. Δεν παραπονιέμαι.

Μιλάμε, είμαστε μια χαρά μεταξύ μας κι η σχέση μας είναι φιλικότατη. Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν ανέφερε εμένα αλλά το παιδί μου και τη μάνα μου.

Κανείς δεν θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται. Κατά τα άλλα με την σάτιρα εντάξει, είμαι και 40 χρόνια στο γυαλί.

Δεν έχει έρθει ο Λάκης σε παράστασή μου, εγώ έχω πάει και θα ξαναπάω. Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας.»



«Είχαμε χωρίσει με τον Γιάννη Φέρτη και δεν μου έδινε διαζύγιο»

«Έχω κάνει 2,5 γάμους. Έναν με τον Γιάννη Φέρτη που δεν μου έδινε διαζύγιο και μετά γνώρισα τον Αντώνη Τρίτση. Είχαμε χωρίσει με τον Γιάννη όταν εμφανίστηκε ο Αντώνης αλλά δεν είχαμε διαζύγιο.

Τον Αντώνη τον αρραβωνιάστηκα, δεν πρόλαβα να τον παντρευτώ. Βγήκαν οι άδειες γάμου και το διαζύγιο, έφτιαξα το νυφικό και σε μία εβδομάδα πέθανε. Ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες γιατί ήταν πολύ του διαβάσματος, της τόλμης κι ήταν κοσμοπολίτης. Με άφηνε ελεύθερη και τον άφηνα ελεύθερο.

Και μετά παντρεύτηκα τον Σωτήρη Πολύζο που είναι πια μέρος της οικογένειας μας σαν μπαμπάς της Μαριτίνας κι είναι πάντα μαζί μας. Δεν έχει σημασία που χωρίσαμε.»