Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με την μητέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται. Δίπλα τους βρίσκεται πάντα ο πατέρας της.

Η Μαρία Μενούνος πολλές φορές έχει μιλήσει για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της που παλεύει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας και ηθοποιού, κυρία Λίτσα, έχει διαγνωστεί τέσσερις φορές με καρκίνο και δίνει καθημερινά την μάχη της για την σκληρή αυτή νόσο, παραμένοντας αισιόδοξη και χαμογελαστή.

Έτσι, χθες την επισκέφτηκαν μαζί με τον πατέρα της στο νοσοκομείο και πέρασαν χρόνο μαζί της με την Μαρία Μενούνος να της δίνει μια τεράστια αγκαλιά και την στιγμή αυτή την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Μαρία Μενούνος, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μητέρα μου ένιωθε τόσο, τόσο…. Τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά και μου απάντησε ναι… Την πήρε την αγκαλιά. Υπομονή και πίστη. Σου στέλνω υπομονή, πίστη και αγάπη.».