Σε μια παρεξήγηση οφείλεται η είδηση της εγκυμοσύνης της Μαρίας Μενούνος που έκανε πολλούς φαν της να χαρούν.

Η ίδια αποκάλυψε στον αέρα του επιτυχημένου της podcast πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει το θέμα των παιδιών (με παρένθετη μητέρα) με την ελπίδα τον επόμενο χρόνο να έχουν τα παιδιά τους γύρω τους.

Μάλιστα, είπε ότι αν όλα πάνε καλά, με τον ερχομό των παιδιών της σκέφτεται μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν να μετακομίσουν στο Nashville και να ζήσουν μια ήρεμη ζωή.

Η Μενούνος ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας Πολλοί ήταν αυτοί που την παρεξήγησαν παραφράζοντας τα λεγόμενά της σε μια εγκυμοσύνη.

Όπως είχε ενημερώσει η ίδια, είχε κάνει μιά προσπάθεια για να αποκτήσει παιδί αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ ο γιατρός της συνέστησε να μην κάνει δεύτερη εξωσωματική, λόγω του προβλήματος υγείας που είχε πριν απο δύο χρόνια, όταν χρειάστηκε να κάνει επέμβαση για αφαίρεση όγκου από το κεφάλι.

Αν και η ίδια θέλει πολύ να κάνει παιδιά, δεν θα καταφέρει να τα κυοφορήσει η ίδια, αλλά θα προσφύγει στη λύση της παρένθετης μητέρας. Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη Μετά την είδηση της εγκυμοσύνης που έπαιξε παντου, η 42χρονη Μαρία είπε στο People:

"Είμαστε ακόμα στη διαδικασία αλλά δεν υπάρχει ακόμα εγκυμοσύνη. Αυτό είναι το σχέδιό μας αλλά δεν έχουμε ακόμα ευχάριστα νέα για να ανακοινώσουμε". Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η Μενούνος μίλησε για τη μαμά της, η οποία δείχνει κάποια βελτίωση και ελπίζει ότι η προσμονή ότι θα γίνει γιαγιά την βοηθά να ξεπεράσει τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας της.

"Αυτό που λέω στη μαμά μου είναι πως κάθε λεπτό και κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερα, Χτες της εξήγησα πως πρέπει να είναι δυνατή μιας και θα έρθουν τα εγγόνια σου. Σίγουρα την επόμενη χρονιά θα εμφανιστούν αλλά δεν ξέρω ακόμα πότε ακριβώς" είπε η Μαρία Μενούνος. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω παιδί Πριν διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο η Μαρία Μενούνος είχε κάνει μια προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.

"Νομίζω πως η διαδικασία μπορεί να επιδείνωσε την κατάσταση – γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου ο όγκος προϋπήρχε χρόνια. Θυμάμαι πριν από δέκα χρόνια είχα αντιμετωπίσει κάποιες επίμονες εξάψεις, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Όταν παίρνεις ορμόνες, όμως, όλα μεγαλώνουν. Ο όγκος έχει αφαιρεθεί επιτυχώς, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλύτερα να μην ξανακάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο. Έτσι, αποφασίσαμε με τον Κέβιν να εξετάσουμε την προοπτική της παρενθετότητας. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης και λυπάμαι που δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία. Όμως, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Σκεφτόμαστε, λοιπόν, να μπούμε στη διαδικασία να αποκτήσουμε μωρό μέσω παρένθετης μητέρας – θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά στο ταξίδι του μέλιτος και επιστρέφοντας στην Αμερική θα ξεκινήσουμε" είχε πει στο People.