Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί τον περασμένο Ιούλιο, όμως λόγω κοροναϊού θέλησαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα αρχικά με πολιτικό γάμο.

Έτσι, ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο Κορίνθου απ' όπου κατάγεται η Άννα όπου και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Ο γαμπρός είχε επιλέξει ένα μαύρο κοστούμι και η νύφη φορούσε ένα υπέροχο πολύ στενό λευκό μακρύ φόρεμα που τόνιζε την υπέροχη σιλουέτα της.

Μάρτυρες στην τελετή ήταν ο κολλητός φίλος του γαμπρού Γιάννης Νικηφοράκης και δυο φίλες της Άννας, η Φαίη Μάρα και η Χριστίνα Ντούλα.

Ούτε και οι ίδιοι οι νεόνυμφοι δεν περίμεναν την έκπληξη που τους επιφύλασσαν οι φίλοι τους έξω από το δημαρχείο. Όλοι κρατούσαν από ένα... σακί από ρύζι και μόλις τους είδαν να περνούν την έξοδο, τούς... έλουσαν με ρύζι, κάνοντάς τους να... κλαίνε από τα γέλια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Αμέσως μετά την τελετή, το ζευγάρι είχε κανονίσει να γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός με ένα γιορτινό τραπέζι στο οποίο θα παρευρίσκονταν μόνο οι γονείς τους καθώς θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί λόγω της πανδημίας.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Έλληνας Άδωνις των ελληνικών και των ξένων catwalks σκοπός του ίδιου και της Άννας του είναι ο θρησκευτικός τους γάμος να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, κορονοϊού επιτρέποντος φυσικά. Θέλουν όμως δεδομένα να κάνουν και θρησκευτικό γάμο καθώς και οι δύο σέβονται και αγαπούν τις παραδόσεις.

136954743_539690807204043_896435953825792856_n
Instagram_story_photo
milatos-887
milatos-gamos
milatos-gamos-3
milatos-gamos-57
milatos-ryzi