Η 56χρονη Ιταλίδα σταρ φωτογραφήθηκε από την φημισμένη φωτογράφο Ellen von Unwerth, αναβιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο σκηνές από το videoclip του 1984 της Μαντόνα.

Η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφίζεται σαν μια σύγχρονη Μαντόνα του 2021 όμως, σαν «Material Girl» για το εξώφυλλο του περιοδικού Sorbet, το οποίο γιορτάζει τα 30 τεύχη του.

Η Ιταλίδα σταρ που διατηρεί θριαμβευτικά τον τίτλο του sex symbol, πόζαρε σαν να βρίσκονταν στη σκηνή του παριζιάνικου καμπαρέ Paradis Latin, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Roberto Cavalli και κοσμήματα Cartier.

Στην ανάρτηση του περιοδικού Sorbet στο instagram, για το επετειακό τεύχος με εξώφυλλο τη Μόνικα Μπελούτσι, αναφέρεται:

«Κάνοντας τη μετάβαση από τις πασαρέλες στο σινεμά, 30 χρόνια πριν, η σταρ του εξωφύλλου μας αποτελεί είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου και του Χόλιγουντ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 60 ταινίες. Η ερμηνεία της ως Bond Girl το 2015 στο "Spectre" ήταν μαγνητική και φέτος ενσάρκωσε τη σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρία Κάλλας, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές. Γι’ αυτό το επετειακό τεύχος εμπνέεται από μια άλλη σούπερ σταρ, τη Μαντόνα, και αναβιώνει το iconic βίντεο “Material Girl”. Όπως λένε και στην ιδιαίτερη πατρίδα της Μόνικα “Mamma Mia!”»





Madonna - Material Girl (Official Music Video)



Το συγκεκριμένο videoclip της Μαντόνα που γυρίστηκε πριν από 37 χρόνια, το 1984, ήταν εμπνευσμένο από την ταινία του 1953 «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές» και τη σκηνή όπου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδούσε το περίφημο «Diamonds Are a Girl's Best Friend».