Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» προκειμένου να ξεκαθαρίσουν με τον Νίκο Μουτσινά τα follow και τα unfollow στο Instagram μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους.

Με έντονη δόση χιούμορ, και αφού εξομολογήθηκε πως ο σκύλος της της έκανε παράπονα για το πώς είναι η σχέση τους, η παρουσιάστρια του «Love it» ζήτησε από τον Νίκο Μουτσινά να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση και να την ακολουθήσει στη διάσημη πλατφόρμα.

«Πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση εσύ, γιατί έχω κάνει πολλές φορές refresh τον λογαριασμό μου και δεν είδαμε follow. Παρόλα αυτά δεν παρεξηγήσαμε, και δεν είπαμε ποτέ κάτι, είπαν όμως άλλοι. Επειδή λοιπόν δεν θέλω να μπουν άλλοι ανάμεσά μας έχω φέρει και το κινητό μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τα follow λοιπόν «έπεσαν» και η παρεξήγηση έλαβε τέλος, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Είσαι» της Άννας Βίσση. «Μπαλού όταν πας σπίτι, ξε-ακολούθησέ με για να έχει να πει κάτι η Φαίη» ήταν το «καρφί» του Νίκου Μουτσινά, καταλήγοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: