H Ιωάννα Τούνη αν και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media στην προσωπική της ζωή είναι σφίγγα και την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φήμες την θέλουν τον τελευταίο καιρό να είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Σιδεράκη.

 

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ τις φήμες. Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή στα social media, τόνισε πως θα αποκαλύψει ξανά σχέση της μόνο αν… αν αρραβωνιαστεί ή μείνει έγκυος!

 

Η σχέση τους όμως αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media, καθώς η Ιωάννα Τούνη φωτογραφήθηκε αρκετές φορές με τον σκύλο του Γιάννη Σιδεράκη.

 

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό όλα τα σημάδια έδειχναν ότι χώρισαν ξανά… αφού δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο instagram.

 

 

Το σχόλιο του Γιάννη Σιδεράκη κάτω από την τελευταία της φωτογραφία, επιβεβαιώνει τη σχέση τους και βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού.

 

Με αφορμή τα Βραβεία της Soula Glamorous, στα οποία η Ιωάννα Τούνη κέρδισε τον χωρισμό της χρονιάς (για τον χωρισμό της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή) η ίδια έγραψε: «Σε mood βαθιάς και ανυπέρβλητης θλίψης που στα @soulaglamorous awards 2020 κέρδισα μόνο το βραβείο χωρισμού 😢 αχχχχχχχχχχχχχχχ», στη λεζάντα της ακόλουθης φωτογραφίας:

 

«Δικιά μου είσαι με μπλοκ», έγραψε ο Γιάννης Σιδεράκης κάτω από την ανάρτησή αυτή με την Ιωάννα Τούνη να του απαντάει: «Το Σοκ».