Τα τελευταία δύο χρόνια υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» τον Δούκα Σεβαστό με μοναδικό τρόπο και δύσκολα το τηλεοπτικό κοινό μπορεί να φανταστεί άλλον ηθοποιό σε αυτόν το ρόλο που μοιάζει κομμένος και ραμμένος για τον Λεωνίδα Κακούρη. Και ας μην έχει στην πραγματικότητα κοινά ο ηθοποιός με τον σκληρό Δούκα.

Αλλά όσοι παρακολουθούν την πορεία του Λεωνίδα Κακούρη όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν καλά πώς ο ηθοποιός κάνει δικό του κάθε ρόλο. Κι ένα από αυτούς ήταν κι εκείνος του Τίμου Δράκου στη «Λάμψη». Ο ηθοποιός συμμετείχε στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου, όπου υποδυόταν τον γιο του Γιάγκου Δράκου.

Η σελίδα των φαν του ηθοποιού στο Instagram ανέβασε στο λογαριασμό της μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από το μακρινό 1991 όπου σε αυτήν βλέπουμε τον αγνώριστο Κακούρη με μακριά μαλλιά και γένια.

Στην ίδια σειρά πρωταγωνιστούσε και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία υποδυόταν τη Βίρνα Δράκου. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στις «Άγριες Μέλισσες» όπου τώρα είναι η αδελφή του η Ανέτ.

Μάλιστα, ο Κακούρης είχε αστειευτεί γι’ αυτό, λέγοντας πως στη «Λάμψη» έπαιζε τον γιο της Δανδουλάκη, τώρα τον αδελφό της, δηλαδή σε 10 χρόνια θα κάνει τον πατέρα της;

«Για να κάνουμε όλοι ένα μεγάλο Flashback 1991 Λάμψη με τους: Χρήστος Πολίτης , Λεωνίδας Κακούρης , Κάτια Δανδουλάκη, Νίκος Απέργης, Τζένη Ιωακειμίδου, Καλλιόπη Ευαγγελίδη» γράφει η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.