Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη μετά την ανάρτηση που έκανε στο blog του για τη Μάρθα Καραγιάννη.

«Έμαθα από πολύ έμπειρη πηγή ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά. Και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο που είναι 80 ετών και έχει κάνει δύο χειρουργεία, έχει ταλαιπωρηθεί δηλαδή μέσα στη χρονιά, ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μαθαίνω λοιπόν ότι δεν είναι καλά. Και γράφω ένα μικρό και σεμνό "η Μάρθα δεν είναι καλά, μια προσευχή από όλους μας για να γίνει καλά κλπ…".

Με πήρε αυτή η κυρία που έχει στο σπίτι, η συγκάτοικός της, εν ώρα εκπομπής στο ραδιόφωνο, ουρλιάζοντας "το κατάπτυστο αυτό που γράψατε".

Λέω τι έγραψα κατάπτυστο; Ότι κάνουμε μια προσευχή και την αγαπάμε, είναι κατάπτυστο; "Κατεβάστε το αμέσως, ποιος σας είπε αυτές τις κακοήθειες;" μου λέει και της απαντώ ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή μου. Κίνησε γη και ουρανό, βγήκε στις τηλεοράσεις κι έγινε σούσουρο.

Το τι μηνύματα μου έχουν έρθει από ανθρώπους, τους οποίους αυτή η συγκεκριμένη κυρία τους έχει διώξει από το περιβάλλον της Μάρθας, φίλοι παλιοί της Μάρθας, αλλά αυτή τους έχει κάνει πέρα.

Μέχρι άνθρωποι ηθοποιοί παλιοί του κινηματογράφου που ξέρουν και με πήραν και μου είπαν "έτσι είναι τα πράγματα, δεν είναι καλά η Μάρθα".

Έχει το δικαίωμα κάποιος, ο οποίος είναι μέσα στο σπίτι, συγκάτοικος, να κάνει όλη αυτή την ίντριγκα;

Δεν το κάναμε από κακία, είπαμε "μια προσευχή για τη Μάρθα". Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό το πράγμα και δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω. Αυτή η γυναίκα συστήνεται ως συγκάτοικος», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.



Μιλώντας για την πανδημία είπε «φοβάμαι, αλλά έχω αποφασίσει να κάνω δύσκολη στον κορωνοϊό και προσέχω πάρα πολύ λέει».

Εξομολογείται ότι νιώθει το MEGA σαν το σπίτι του μετά από τις πολλές δουλειές που έχει κάνει στο κανάλι – «εδώ αισθάνομαι πολύ ωραία και για αυτό ήρθα αμέσως» είπε συμπληρώνοντας ότι «πριν έρθω εδώ απέρριψα 15 εκπομπές».

Εκείνο που τον κουράζει στις συνεντεύξεις είναι που τον ρωτούν για άλλους ανθρώπους και ότι τον ρωτούν μόνο για την τηλεόραση, «λες και δεν υπάρχει άλλη ζωή». Τα τελευταία 10 χρόνια παρακολουθεί μάλιστα ελάχιστα προγράμματα στην τηλεόραση, προτιμώντας ταινίες στο Netflix.

Για να προσθέσει ότι αφιερώνει χρόνο στο blog του, το Facebook, τα χρονογραφήματα, τις στήλες και την ραδιοφωνική εκπομπή του.

«Είμαι άνθρωπος του ραδιοφώνου. Πήγα στην τηλεόραση να κάνω τον κριτή για είκοσι επεισόδια, αλλά επειδή είχα έντονη η παρουσία, ο κόσμος έχει την εντύπωση ότι ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση» είπε για την παρουσία του στα τηλεοπτικά.

Για το αν θα έκανε ξανά κάποια δουλειά στην τηλεόραση σε κάποιο talent show είπε «εξαρτάται: Αν ήταν εκπομπή για μουσική με καλά λεφτά, θα το έκανα».

Πάντως όπως λέει, συνήθως στα talent show προτιμούν για κριτές να έχουν τραγουδιστές. «Φωνάζουν άφωνες τραγουδίστριες και τραγουδιστές να κάνουν τους κριτές. Οι τραγουδιστές δεν κάνει να είναι κριτές γιατί όλα τα “στρογγυλεύουν” και τα ωραιοποιούν».

Τέλος θυμήθηκε ένα παλιό περιστατικό με την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη μετά από πλημμύρες που είχαν σημειωθεί το 1981, όταν την φιλοξένησε για ένα βράδυ στο σπίτι με τους γονείς του και την άλλη μέρα το πρωϊ η Μελίνα ήταν δίπλα στους πλημμυροπαθείς.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε ότι χάρηκε πολύ με την νέα του δουλειά γιατί «είχε πέσει πολύ ψυχολογικά», ενώ δεν απέρριψε την ιδέα συνεργασίας σε ενδεχόμενο νέο Fame Story.