Με άκρως εντυπωσιακά outfit από τη συλλογή Spring-Summer 2019 που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, πόζαραν στο φακό δύο από τα μέλη των Little Mix για το εξώφυλλο του νέου τους άλμπουμ «Confetti».

Oι Little Mix φωτογραφήθηκαν φορώντας Celia Kritharioti Couture, για το εξώφυλλο του νέου, 6ου άλμπουμ τους με τίτλο «Confetti», που κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου, και το οποίο θα περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο single «Sweet Melody».
Photo_3-Jade_Amelia_Thirlwall

Tο μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος, Perrie Edwards εντυπωσιάζει με ένα high fashion σύνολο που αποτελείται από μια φούστα σε πράσινο και ασημί χρώμα, διακοσμημένη με ημιπολύτιμους λίθους και ένα oversized blouse, σε ανοιχτές παλ αποχρώσεις του σιέλ, ενώ και η Jade Amelia Thirlwall, ένα ακόμη μέλος του γκρουπ ποζάρει με τη σειρά της με συλλογή Celia Kritharioti, φορώντας μια χειροποίητη ροζ φούστα με κρυστάλλινα κρόσσια και ένα less- is- more plain white T-shirt.
Photo_1
Οι Little Mix είναι μέχρι στιγμής το πιο διάσημο γυναικείο συγκροτήματα της εποχής, έχοντας κυκλοφορήσει από το 2012 μέχρι σήμερα 5 πολύ επιτυχημένα άλμπουμ αλλά και δεκάδες Nο.1 και top 10 τραγούδια.
Photo_2

Celia Kritharioti Couture:


O παλαιότερος οίκος μόδας της Ελλάδας, είναι συνώνυμο της κομψότητας και έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με δεκάδες celebrities από τη διεθνή showbiz, που εμπιστεύονται το brand για κάθε glamorous εμφάνισή τους.