Την Έλενα Χριστοπούλου συνέλαβε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου λίγο πριν το γύρισμα του «My Style Rocks».

Η κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγαπημένη της φίλη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και σε πρόσφατο σχόλιο, που την ενόχλησε, από τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ωραία είναι τα νέα για την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο καθημερινό My Style Rocks. Δεν μου λείπει γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση και μιλάμε συνέχεια.

Ο Χάρης έχει πάρα πολλές δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό που ζούμε εδώ είναι πολλές ώρες γυρισμάτων».

«Πάντα είναι καλή η Ηλιάνα, είναι επαγγελματίας σε ότι κάνει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν είσαι επαγγελματίας μαθαίνεις και εάν το θέλεις πολύ. Γιατί είναι και δημοσιογράφος, είναι μοντέλο, ξέρει από κάμερες, ξέρει να στηθεί, ξέρει να μιλήσει, ξέρει ελληνικά.

Στο Pop Up υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όπως σε όλες τις εκπομπές» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η κριτής του My Style Rocks. «Φυσικά θα πω τη γνώμη μου, όχι σαν φίλη γιατί δεν είναι φίλη μου η Ηλιάνα.

Έχει περάσει σε ένα επίπεδο οικογένειας. Αλλά το σημαντικότερο είναι πως είμαι η μάνατζερ της και όχι οι μανατζαρέοι που λέει ο κύριος Γκουντάρας».

«Απλά λέω το σωστό ποιο είναι. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να δημοσιογραφούν, τα μοντέλα να περπατάνε στις πασαρέλες και να φωτογραφίζονται, οι παρουσιάστριες να κάνουν τη δουλειά τους, οι φωτογράφοι να φωτογραφίζουν. Έχουμε μπερδευτεί λίγο και κρίνουμε όλοι τα πάντα! Δεν γίνεται να κρίνουμε όλοι τα πάντα» συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει και να εκφραστεί από το τραπέζι του «Ευτυχείτε».

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως «δεν κατάλαβα για ποιο λόγο και γιατί είναι εκνευρισμένη! Οι μανατζαρέοι, να πω, στην κυρία Χριστοπούλου ότι είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε εμείς, που δεν είμαστε άνθρωποι της μόδας, όταν παρακολουθούμε ποδόσφαιρο.

Δεν θυμάμαι καν πότε το είπα. Δεν το θυμάμαι, προφανώς και κάτι την έχει πειράξει από αυτά που λέω αλλά αυτά που λέω, κυρία Χριστοπούλου, είναι η άποψη μου. Όπως λέτε και εσείς τη δική σας άποψη που βλέπω ότι πολύ πρώιμα έχετε μάθει και από τηλεόραση. Ενώ δουλεύετε δύο, τρία χρόνια στην τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος».