Σε βραδινή της έξοδο συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να προχωρήσουν σε ένα διάστημα χωριστά με τον σύζυγο της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Ειδικότερα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι σε μια περίοδο σκέψης πιο πολύ, γιατί έχουμε κάνει ένα διάλειμμα και είναι μια μεταβατική περίοδος. Αλλά είμαστε καλά και αυτό έχει σημασία. Υπάρχει επικοινωνία με τον Αριστομένη στο πως θα το διαχειριστούμε όλο αυτό και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εκθέτει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και έχουμε επικοινωνία σε καθημερινή βάση».

«Δεν ισχύουν όσα ακούστηκαν πως τσακωθήκαμε με τον Αριστομένη, το έχω ξαναπεί. Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός απέναντι σε ένα ζευγάρι το οποίο είναι παντρεμένο. Έχουμε πει πως όλη αυτή την περίοδο δεν θα την μοιραστούμε με τον κόσμο.

Είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι δικά μας θέματα και μένει εκεί. Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα και πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει τα πάντα. Πρόκειται, όμως, για ένα διάλειμμα. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για διαζύγιο, δηλαδή δεν μπορούμε καν να την ξεστομίσουμε αυτή τη λέξη και νομίζω είναι πολύ σημαντικό πως δεν υπάρχει καν σαν σκέψη στο μυαλό μας» πρόσθεσε το γοητευτικό μοντέλο.

«Το διάλειμμα σημαίνει ένα κενό, ένα break, σαν να πατάς pause. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επανασύνδεση, μπορεί και σε κάτι άλλο» κατέληξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.