Μπορεί να είναι μόλις λίγους μήνες μαζί, ωστόσο ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα ζουν έναν σφοδρό έρωτα. Όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι σε συνέντευξή τους στο περιοδικό OK, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και αρραβωνιάστηκαν.

Ο 40χρονος μάνατζερ ποδοσφαιριστών και πρώην παίκτης του Survivor και η ταλαντούχα τραγουδοποιός ανυπομονούν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτούν μπροστά σε φίλους και συγγενείς.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Λάμπρος Χούτος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου αναφέρθηκε στον αρραβώνα του με την όμορφη Ματίνα Ζάρα: “Ευχαριστώ που με το “ναι” με έκανες να νιώσω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο” έγραψε χαρακτηριστικά ο ευτυχισμένος άντρας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστώ που με το “ναι” με έκανες να νιώσω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο ❤️ @matina.zara 💍 Special Thanks: @okmagazinegr @nickgeorgiadis @asteriskas Planner: @thinkhappyevents Photography: @kostismouselimis Videography: @george_zorbas Makeup & Hair: @giorgiaxristodoulou_ Florals: @jimlabraco Venue: @villa_lefkothea @keavillage Dress: @vassia_kostara Suit: @christakis_athens Jewelry: @aelia_crafts Shoes: @cardou_official #engaged #love #couple #gettingmarried #happiness #photography #tzia #greekislands #couplephotoshoot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Choutos (@lambros_choutos) στις