Η τυχερή της ημέρας φάνηκε η Αντζελίνα στο Bachelor, στο επεισόδιο της Πέμπτης, καθώς επιλέχθηκε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Η όμορφη μελαχρινή διαγωνιζόμενη είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή prive βραδιά με τον άντρα των ονείρων της.

Μια βραδιά, η οποία ωστόσο, αν και κύλησε όμορφα, δεν την άφησε με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο από τα χέρια του Παναγιώτη Βασιλάκου. Έτσι, γυρνώντας στη βίλα, η Αντζελίνα κλήθηκε να πει όσα έζησε με τον πολυπόθητο Bachelor.

«Κορίτσια, τριαντάφυλλο δεν πήρα. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν αλλά πέρασα τόσο ωραία που δεν πειράζει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντζελίνα στις συμπαίκτριες της επιστρέφοντας στη βίλα.

«Μπαίνω και σχολιάζουν τα κορίτσια ότι δεν έχω πάρει τριαντάφυλλο. Κορίτσια μου, εγώ δεν είμαι για ένα τριαντάφυλλο. Για μπουκέτο θα έλεγα, αλλά και για μονόπετρο» πρόσθεσε με νόημα στην κάμερα.

«Η Αντζελίνα από τη φύση της είναι λίγο κρυψίνους αλλά θα φανεί στην πορεία η αλήθεια. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» είπε η Έλενα στην κάμερα του Bachelor.

«Αυτό που μου έβγαλε εμένα η Αντζελίνα είναι πως, μεν τα έλεγε με μεγάλη χαρά αλλά έκρυβε το βλέμμα της και μια αμηχανία.

Φάνηκε πως στεναχωρήθηκε που δεν πήρε τριαντάφυλλο και πιστεύω πως μέσα της πιστεύει λίγο πως δεν είναι το στιλ του Παναγιώτη και η ίδια» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Σία.

«Κοριτσάκια μου, πείτε ότι θέλετε. Πέρασα τόσο υπέροχα και τόσο μοναδικά που δεν με νοιάζει καν τι λέτε» συμπλήρωσε η Αντζελίνα μπροστά στην κάμερα του Bachelor.