Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νέο μέλος της οικογένειάς του που θα έρθει σύντομα στον κόσμο.

«Ιδιαίτερο το καλοκαίρι, με προσοχή, τεστ, αντισηπτικά, όλα αυτά που έπρεπε να κάνουμε.Τα δύο μαγαζιά είναι full time δουλειά. Όταν δεν υπάρχει το MasterChef, που η αλήθεια είναι ότι καταναλώνει πολύ χρόνο από τη μέρα μου, μένει περισσότερος χρόνος για την οικογένεια, τα παιδιά, άντε και λίγος για εμένα… Να κοιμηθώ λίγο παραπάνω και να παίξω κανένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.» είπε χαρακτηριστικά!

Και τόνισε: «Έβαλα τα παιδιά μου στην κουζίνα. Με την Αριάννα κάναμε φρέσκα ζυμαρικά, τσουρέκι, κουλουράκι, γλυκές ζύμες. Ξεκινάει δυνατά και της αρέσει να έρχεται στο μαγαζί γιατί υπάρχει χώρος. Ο Kenji είναι μικρός, παίζει με αυτοκινητάκια και μετά από λίγο γκρινιάζει. Τον κυνηγάμε εδώ να μην τον χάσουμε».

Μιλώντας για την οικογένειά του και τον ερχομό του νέου μέλους, δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς: «Ήθελα οικογένεια. Πεντάδα πλέον, θα παίζουμε μπάσκετ. Είναι κοριτσάκι. Τον Νοέμβριο θα γεννήσει η γυναίκα μου. Ήμουν στο μαιευτήριο στα προηγούμενα παιδιά. Μακάρι να μπορώ να είμαι και τώρα. Με την Αριάννα δεν θυμάμαι τίποτα, με τον Kenji ήταν πιο εύκολα. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εσένα δεν χρειάζεται να τα βγάζεις προς τα έξω. Ο γάμος που είχαμε κάνει ήταν πολύ τυπικός. Κάναμε έναν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Νέου Ηρακλείου. Παντρευτήκαμε ένα μήνα πριν ανοίξω το μαγαζί. Ήταν πριν από το MasterChef».