Στην κάμερα της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα» και τον Σωτήρη Καραμίντζα μίλησε η Εύη Καραγιάννη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.

Ο αξέχαστος ηθοποιός το 1993 μετά τον γάμο τους, έγινε ο θετός πατέρας του Άνθιμου Ανανιάδη, που είχε αποκτήσει η Εύη Καραγιάννη από τον πρώτο της γάμο.

«Πολλά χρόνια είχα κοινή ζωή, συμβίωση, γάμο με τον Κώστα Βουτσά και δεν είχα αποφασίσει να γίνω ηθοποιός. Μετά από πολλά χρόνια είπε ο Κώστας ότι ‘’Εσύ θα πρωταγωνιστήσεις’’. Και το ήθελε, παρακαλούσε, μου το ζήταγε, εγώ δεν το έκανα» θυμήθηκε η ίδια.

«Ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη και δυνατή αγάπη. Θα ήθελα να το κλείσουμε εδώ γιατί πονάει πολύ, υπήρξε όντως πολύ δυνατή αγάπη από τις δύο πλευρές.

Δεν θέλω να παρεξηγηθούν αυτά, γιατί δεν είναι κακό να αντιμετωπίζουμε την αλήθεια. Όλοι κι εγώ ακόμη περισσότερο.

Λάθος ο χωρισμός, λάθος η υπόλοιπη ζωή αμφοτέρων. Όμως αυτό που μετράει είναι η δύναμη της αγάπης, το ότι μεγαλώσαμε μαζί ένα παιδί και πραγματικά ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό.

Παραμένει στην καρδιά μας και για μένα και τον Άνθιμο. Ο Άνθιμος ακόμα δακρύζει καθημερινά, εγώ ακόμα πονάω που δεν είναι κοντά μας ανεξάρτητα αν ήμασταν μακριά και κοντά, γιατί οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί δεν χωρίζουν ποτέ.

Όποιοι άνθρωποι και να περάσουν από τη ζωή μας, δεν τελειώνει ποτέ αυτό το πράγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.