Με το θέμα των ημερών, την απομάκρυνση του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το «Big Brother» μετά τον σάλο που ξέσπασε από την χυδαία έκφραση που χρησιμοποίησε και μεταδόθηκε στη live streaming πλατφόρμα του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε το νέο live του Μεγάλου Αδελφού.

Τόσο ο παρουσιαστής του Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης όσο και ο κεντρικός σχολιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησαν να δώσουν ένα τέλος σε όλα όσα ειπώθηκαν!

«Ήταν μια εβδομάδα περίεργη για μας, συνέβη ένα γεγονός που μας στεναχώρησε όλους πολύ. Το οποίο, φυσικά, οδήγησε στην αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Μεταδόθηκε στο διαδικτυακό live streaming και αμέσως καταδικάστηκε τόσο από εμάς όσο και από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στο καλωσόρισμα του τηλεοπτικού κοινού.

«Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ταχύτητα το απομόνωσε» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Δηλαδή έκοψε το live streaming. Δεν έπαιξε ποτέ κανένα στιγμιότυπο. Ούτε το γεγονός αυτό καθ’ αυτό ούτε πως φώναξε ο Big Brother τον Αντώνη. Το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία για να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Να κόψει αυτή την κεφαλή σύριζα και να το σταματήσει».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπογράμμισε με ειλικρίνεια πως «όχι μόνο συμφωνώ απόλυτα, αλλά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε. Την έγνοια που δείχνει για τον τηλεθεατή. Υπάρχει, όμως, κάτι που θα ήθελα να το πω και διαφωνώ. Το στοιχείο του να μην φτάσουμε στο σημείο να ηθικολογούν άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια έγνοια, τέτοια ηθική και τέτοια ευαισθησία. Αυτοί που εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό γιατί εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό όταν δεν έχει συμβεί τίποτα;».

Παράλληλα, ο αγαπημένος παρουσιαστής αποκάλυψε πως πρότεινε στην παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ στο αποψινό live να βρεθεί στο πλατό ο Αντώνης Αλεξανδρίδης και να του κάνει ο ίδιος μια ωριαία, καταπελτική συνέντευξη στην οποία θα τον ρωτούσε για τα πάντα. Και θα έπαιρνε, σε κάθε περίπτωση, απαντήσεις. Κάτι που, ωστόσο, ουδέποτε συνέβη.

Μια σαφής τοποθέτηση δια χειρός Ανδρέα Μικρούτσικου και Χάρη Βαρθακούρη για το «Big Brother»!

Λίγο μετά, συνεχίστηκε η κανονική ροή του προγράμματος ενώ στο πλατό είδαμε και την εγκυμονούσα κόρη μιας από τις παίκριες.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στο πλατό βρέθηκε η κόρη της Βασιλικής Χάνου, η οποία ήταν και μία από τις υποψήφιες και μίλησε για τη μητέρα της με τα καλύτερα λόγια.

Όπως είπε η κόρη της παίκτριας, με τη μαμά της ήταν πάντα φίλες και δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις.

Έξαλλος ήταν την πρώτη εβδομάδα ο Ανδρέας Μικρούτσικος με έναν από τους παίκτες και το... στιλάκι του.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποκάλυψε πως δεν άντεχε να ακούει συνέχεια τον Δημήτρη Πυργίδη να λέει: "Χάος, χάος".

Όπως διευκρίνησε όμως λίγο μετά, τώρα έχει συνηθίσει αυτό το στιλάκι και πλέον τον απολαμβάνει.

«Αυτός με τη λέξη "χάος" αποφεύγει τα πάντα να ξέρεις. Βάζει ένα "χάος" και τέλος. Θέλω να κάνω μια παρατήρηση. Την πρώτη εβδομάδα μου είχε τσακίσει το κεντρικό νευρικό σύστημα με το "χάος, χάος, χάος".

Όταν τον έβλεπα ιντερνετικά, κάποια στιγμή σταμάταγα γιατί δεν άντεχα. Αφού πέρασα το όριό μου, ψοφάω να τον βλέπω κι ας λέει μόνο "χάος". Τώρα συνήθισα και δεν έχω πρόβλημα. Συνήθισα αυτό και μου βγαίνει όλο το στιλάκι. Μου αρέσει να τον ακούω. Τώρα που βγήκε μου ήταν απολαυστικός», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μυστική αποστολή κατά τη διάρκεια του Live

Το δεύτερο Live του Big Brother ξεκίνησε, με τον μεγάλο αδερφό να έχει όρεξη για παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με το σπίτι, ο μεγάλος αδερφός κάλεσε τον Δημήτρη Πυργίδη στο δωμάτιο Επικοινωνίας.

Εκεί του ανακοινώθηκε η μυστική αποστολή από την οποία και θα εξασφαλίσει 50 ευρώ, εάν φυσικά καταφέρει να την εκπληρώσει.

Αλλιώς, ο Δημήτρης θα πρέπει να περάσει τις επόμενες μέρες στο σπίτι, χωρίς τα αγαπημένα του αξεσουάρ, τα οποία δεν τα αποχωρίζεται ποτές από επάνω του.

Φυσικά αναφερόμαστε στο χαρακτηριστικό καπέλο του, αλλά και στα γυαλιά του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η καλεσμένη-ψυχολόγος έγιναν χορευτικό δίδυμο

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν ποτέ στο Big Brother. Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καλησπέρισαν τους τηλεθεατές, σχολιάζοντας όλα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μάλιστα στο δεύτερο μέρος του Live, εκεί όπου είδαμε τα highlight της εβδομάδας, η Αφροδίτη απέδειξε για άλλη μια φορά τις χορευτικές της ικανότητες.

Μάλιστα το κέφι άναψε γρήγορα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσκαλεί για ένα χορό την ψυχολόγο του Big Brother.

Η καλεσμένη-ψυχολόγος αν και αρχικά αρνήθηκε, τελικά δεν κατάφερε να αντισταθεί στο ρυθμό της μουσικής.

Απολαυστικές εικόνες στο Live του Big Brother.

Στο πλατό όμως βρέθηκε για άλλη μία φορά και η μητέρας της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Η Άννα Μαρία ήταν και μία από τις υποψήφιες προς αποχώρηση και η μαμά της δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να τη ρωτήσει μάλιστα αν θα ήθελε να μπει κι εκείνη στο παιχνίδι.

«Λοιπόν αν φύγει η κόρη σου σου γίνεται πρόταση να μπεις εσύ;», της είπε μεταξύ άλλων.

Πώς αντέδρασε η μαμά της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, κυρία Ελένη, όταν της έγινε αυτή η ερώτηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Ο "αντιδήμαρχος" μπέρδεψε τον Πάριο με τον Βοσκόπουλο

Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια του Live του Big Brother. Ο Χρήστος Μακρίδης ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, έκανε τις νέες του δηλώσεις για την εβδομάδα που πέρασε, σχολιάζοντας τους συμπαίκτες του, αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί απόψε εκτός σπιτιού.

Όταν ο Χάρης Βαρθακούρης του ζήτησε να πει δυο λόγια πριν κλείσουν την κουβέντα, τότε εκείνος έκλεισε με ένα στίχο που έχει ερμηνεύσει ο Βοσκόπουλος με τη Μαρινέλλα. Μόνο που ο «Αντιδήμαρχος» μπέρδεψε τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον Γιάννη Μάριο.

Ένας νέος παίκτης μπήκε στο παιχνίδι και αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του αποψινού (11/9) live

Ο παίκτης είχε κρυφτεί μέσα στο σπίτι και ξαφνικά ακούστηκε φασαρία. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να δουν τι συμβαίνει και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους.

Γιατί ο Μεγάλος Αδερφός δεν σταματά να τους εκπλήσσει!

Το όνομα του νέου παίκτη είναι Νίκος Ζέκος.

Ο Νίκος Ζέκος είναι ένας 26χρονος κτηνοτρόφος, πατέρας 2 παιδιών, με καταγωγή από το χωριό Ίσωμα του Κιλκίς.

Δυναμικός αλλά κυρίως αυθεντικός χαρακτήρας αφήνει την οικογένεια του για το Big Brother!

Αυτό που θα του λείψει περισσότερο είναι η επαφή με τη φύση και τα ζώα του.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν για άλλη μια φορά στο πλευρό του συζύγου της, Χάρη, στο δεύτερο live του ριάλιτι.

Τι συνέβη όμως και ξαφνικά άρχισε να τον μουντζώνει.

Στο live της Παρασκευής (11/9) λοιπόν, έκανε είσοδο στο σπίτι ένας νέος παίκτης, ο Νίκος Ζέκος.

Ο Νίκος Ζέκος είναι ένας 26χρονος κτηνοτρόφος, πατέρας 2 παιδιών, με καταγωγή από το χωριό Ίσωμα του Κιλκίς.

Δυναμικός αλλά κυρίως αυθεντικός χαρακτήρας αφήνει την οικογένεια του για το Big Brother!

Αυτά είναι τα πλάνα που δεν προβλήθηκαν – Η Ραΐσα ντύθηκε... νυφούλα

Κι όμως συνέβη. Δεν έχει τέλος το παιχνίδι ανάμεσα στη Ραΐσα και στα δίδυμα αδέρφια του Big Brother.

Κατά τη διάρκεια του νέου Live, ο Χάρης Βαρθακούρης κουβέντιασε με τα αγόρια, ζητώντας την άποψή τους για την 23χρονη συμπαίκτριά τους.

Τόσο ο Χρήστος, όσο και ο Παναγιώτης, ξεκαθάρισαν πως δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό με τη Ραϊσα.

Απίστευτη φράση στο Big Brother είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Αμέσως μετά, όμως, τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και θέλησε να κάνει ένα, μάλλον, ατυχές χιούμορ στο πλατό του Big Brother!

«Αυτό που έχω να ρωτήσω τον Νίκο δεν…Τι ώρα είναι;» αναρωτήθηκε με χαμόγελο ο Ανδρέας Μικρούτσικος προς τον παρουσιαστή του Big Brother. «Δεν είναι η ώρα. Μετά από τις 12. Δηλαδή εμπίπτω στο ραδιοτηλεοπτικό να τον ρωτήσω ποια θέλει να αρμέξει» πρόσθεσε.

Όπως ήταν επόμενο, την συγεκριμένη ατάκα, ουδείς περίμενε να την ακούσει από τον παρουσιαστή εξού και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν έκρυψε την αμηχανία του. «Τότε άστο! Τότε άστο! Άστο γιατί δεν έχουμε ανάγκη από… Οπότε πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα» σημείωσε.

"Λύγισε" ο Αντιδήμαρχος - Έκλαιγε με λυγμούς

Μια άκρως συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο σημερινό live του Big Brother. Κατά την διάρκεια σύνδεσης με το σπίτι ο Χάρης Βαρθακούρης απευθύνθηκε στον Χρήστο Μακρίδη και του ανακοίνωσε ότι η γυναίκα του η Δώρα δεν μπορούσε να είναι απόψε στο live της βραδιάς αλλά θα είχε την ευκαιρία να μιλήσει εκείνη την στιγμή τηλεφωνικά μαζί της αφού βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα.

Ο ίδιος φάνηκε από την αρχή ιδιαίτερα φορτισμένος ενώ μόλις άκουσε την κόρη του να του φωνάζει μπαμπά ξέσπασε σε κλάματα δίχως να μπορεί να συγκρατηθεί.

«Δώρα σε αγαπάω πολύ εσένα και την μικρή. Θέλω να πω κάτι την Δώρα την παντρεύτηκα σε μια ημέρα. Αποδείχθηκε πως το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής μου είναι η κόρη και η γυναίκα μου. Για εμένα αυτοί οι δύο άνθρωποι θα είναι το παν στην ζωή μου. Είναι η καλύτερη μάνα που υπάρχει στον κόσμο για εμένα. Την ακούω την κόρη μου και τρελαίνομαι τώρα. Θέλω να ανοίξω την πόρτα και να πηδήξω. Μου λείπετε».

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, το νέο live του Big Brother με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και κεντρικό σχολιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν ξανά ο Χρήστος Μακρίδης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ενώ πλάι τους βρέθηκε, για πρώτη φορά, η νέα παίκτρια Βασιλική Χάνου.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η Βασιλική Χάνου απέσπασε τις λιγότερες ψήφους από τους τρεις συμπαίκτες της και θα μπορούσε να μην είναι υποψήφια προς αποχώρηση εάν η Ράνια Καραγιάννη δεν έσωζε… τον εαυτό της με το πράσινο περιβραχιόνιο.

Ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο κλείσιμο της βραδιάς ο παρουσιαστής του Big Brother Χάρης Βαρθακούρης κλήθηκε να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και εκείνον ή εκείνην που θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και θα αποχωρήσει για πάντα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Έτσι, στην δεύτερη αυτή αποχώρηση αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες στο Big Brother, πριν καλά καλά προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, η Βασιλική Χάνου!