Πριν δύο χρόνια ακριβώς, σαν σήμερα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ένωσαν τις ζωές τους, σε μια παραμυθένια αλλά και παραδοσιακή τελετή στο νησί της Σίφνου. Το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 και σήμερα γιορτάζει δύο άκρως ευτυχισμένα χρόνια έγγαμου βίου, με πολλά ταξίδια, αγάπη και περιπέτειες.

Ανήμερα της επετείου τους, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε φωτογραφίες τόσο από τη γαμήλια τελετή όσο και από τη δεξίωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να ευχηθεί σε εκείνη και τον σύζυγό της «Χρόνια Πολλά»! «Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από την 1η Σεπτέμβρη του 2018!

Κάθε μέρα από τότε είναι ακόμα πιο όμορφη από την προηγούμενη! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! #γιαπανταμαζι ♥️ #sakischristina» έγραψε στη λεζάντα η μελαχρινή καλλονή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2 χρόνια γάμου κλείνουμε σήμερα και το μόνο που μας εύχομαι για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε να περνάμε τόσο καλά και να γελάμε τόσο πολύ όσο και τώρα! Είσαι η καλύτερή μου φίλη, σ'αγαπώ! ❤️ Στο βίντεο προσπαθούμε να βγάλουμε μια φώτο για να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη στιγμή, αλλά τελικά ήταν πιο δύσκολο απότι νομίζαμε! @chrismpo #happyAnniversary #2years

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις