Οι εντυπωσιακές παρουσίες και τα μικροσκοπικά μπικίνι δεν έλλειψαν, αλλά και δεν λείπουν από τις παραλίες και το φετινό καλοκαίρι, παρά την δύσκολη χρονιά λόγω κορονοϊού και φυσικά αναστάτωσαν και αναστατώνουν τους λουόμενους με τα αποκαλυπτικά μαγιό τους.

Το parapolitika.gr συγκέντρωσε μερικές από τις καυτές εμφανίσεις στις παραλίες:

Αναμφίβολα, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι από τα πιο σέξι κορίτσια της εγχώριας showbiz. Φέτος, όσο ποτέ άλλοτε το σώμα της είναι αψεγάδιαστο, καλλίγραμμο και απόλυτα θηλυκό. Η Κύπρια τραγουδίστρια αυτές τις μέρες περνάει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην πανέμορφη Σαντορίνη όπου καθημερινά αναστατώνει το ανδρικό πληθυσμό κι όχι μόνο με τις σέξι εικόνες της.

Συγκεκριμένα, στις Ιουλίου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα πορτοκαλί "καυτό" μικροσκοπικό μπικίνι καταφέρνοντας να κάνει τους πάντες να παραμιλούν, αφού το κορμί της είναι πιο συγκλονιστικό από ποτέ Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών, αλλά η αλήθεια είναι ότι τη γνωρίζουμε αισίως 10 χρόνια. Ξεκίνησε πολύ μικρή την καριέρα της, μόλις στα 16, και μάλιστα γνώρισε την επιτυχία από τα πρώτα της βήματα.

View this post on Instagram

🧿 #santorini 🇬🇷 in @decoro_ @decoroswim

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle) on

View this post on Instagram

🧿🇬🇷 #santorini used the ELLE preset made by @john_var ✌🏻😁 special for me!

A post shared by EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle) on





 

 

Η Κατερίνα Γερονικολού κάνει τις διακοπές της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram της.

Η μία φωτογραφία της είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη και ιδίως η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε από τις ανέμελες στιγμές της με μπικίνι μας άφησε άφωνους!

Η ηθοποιός έχει απίστευτη σιλουέτα και φυσικά δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες της.






H Ήβη Αδάμου, η οποία είναι πλέον μία ευτυχισμένη μητέρα, μιας και μαζί με το σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη, έχουν αποκτήσει μία κορούλα.

Η όμορφη τραγουδίστρια, έχει καταφέρει να συνδυάσει άψογα την καριέρα με την μητρότητα, ενώ είναι ιδιαιτέρως αγαπητή και στα νέα παιδιά, τα οποία την αποθεώνουν με την πρώτη ευκαιρία.

Και τώρα η Ήβη, μας αποδεικνύει ότι διαθέτει άψογο κορμί, μιας και πόζαρε με μαγιό, σε μία super καλοκαιρινή φωτογραφία!

Με την έλευση του καλοκαιριού, η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, η Κέισι Μίζιου, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μπικίνι, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της, καθώς και την… πίσω όψη της, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι και συγκεκριμένα στρινγκ.

Η γοητευτική παρουσιάστρια δεν αφήνει τίποτα στην τύχη αφού βοηθάει τα καλά της γονίδια με πολλή γυμναστική και φυσικά σωστή διατροφή. Στο instagram της Κατερίνας μπορείς να δεις την εντατική και πολλές φορές σκληρή γυμναστική με βαράκια που κάνει και αυτό αποτυπώνεται στο καλογυμνασμένο μυώδες κορμί της! Της αρέσουν όμως και τα extreme sports που κάνει αρκετά συχνά.


Η Ελένη Φουρέιρα ανεβάζει καθημερινά τη θερμοκρασία και οι άνδρες «λιώνουν» από τα καυτά στιγμιότυπα!

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε τον τελευταίο καιρό ένα τραγούδι μέσα στο οποίο αναφέρει πως «ανεβάζει τη θερμοκρασία» το αντικείμενο του πόθου της αλλά μάλλον οι θαυμαστές της, τραγουδούν για εκείνη τον συγκεκριμένο στίχο!

Η τραγουδίστρια, θέλει διαρκώς να κολάζει τα πλήθη και μέσω του Instagram επιλέγει πολύ συχνά να αναρτά φωτογραφίες με μαγιό, αλλά καιρό είχαμε να τη δούμε ένα μαγιό το οποίο είναι super μικροσκοπικό και είναι απίθανη!

Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και το κάτω μέρος του είναι super σέξι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο που την ακολουθεί! Η κοπέλα είναι κορμάρα και καλά κάνει και το δείχνει!



Η Άννα Αμανατίδου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM. Το νεαρό μοντέλο είχε από την αρχή τραβήξει τα βλέμματα επάνω του καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα του ριάλιτι.

 Πλέον έχει επικεντρωθεί στο Youtube και τα social media στα οποία καταφέρνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις αναρτήσεις της. Πρόσφατα, η Άννα Αμανατίδου, δημοσίευσε φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με μπικίνι και με ράστα μαλλιά και φαίνεται να είναι στα καλύτερά της.

Άννα Αμανατίδου με μπικίνι

Άννα Αμανατίδου με μπικίνι Στο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου απόλαυσε πριν λίγες ημέρες τις διακοπές της η Μαρία Σολωμού. Η 45χρονη ηθοποιός, έδειχνε πως περνούσε τέλεια στην Πάρο και μέσω stories μας έδειξε πως έχει για παρέα πλάι της μερικές καλές φίλες της.

Και  η ηθοποιός την επόμενη ημέρα θέλησε να ευχηθεί σε όλους "καλό μήνα" και ανέβασε στο Instagram, μια πόζα της, στην οποία είναι ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα παραλίας, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και έχοντας αγκαλιά το σκυλάκι της και έγραψε στη λεζάντα: «Καλό μήνα είπαμε????? Ε,να πούμε!!! Ας έχουμε έναν υπέροχο Αύγουστο ,ρε παιδί μου!!!! #staysafe».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τέλος του J2US, ξεκίνησε της διακοπές της και αναστάτωσε τις παραλίες της Μυκόνου, αλλά και τις Αττικής με τα μιρκοσκοπικά μπικίνι της.
View this post on Instagram

I want to get away, I want to fly away 🕊

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

View this post on Instagram

Another day in paradise @soulaliakou @cavotagoomykonos 💦

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

View this post on Instagram

😎

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

View this post on Instagram

Oops 🙊

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Η Βίκυ Κάβουρα, απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο. Μία εμφάνισή της ωστόσο ήταν αρκετή για να προκαλέσει σωστό πανικό. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα έβαλε το μικροσκοπικό της μπικίνι και άναψε μερικές "φωτιές" σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις για φέτος, οπότε αποφάσισε να χαλαρώσει στο νησί των Ανέμων, στο οποίο έχουμε δει για ακόμα μία χρονιά, να γίνεται "παρέλαση" από celebrities.

Η εκρηκτική Βίκυ Κάβουρα, η οποία βρέθηκε στο νησί την ίδια περίοδο που ήταν εκεί και ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Οικονομόπουλος, βρήκε για ακόμα μία φορά, τον τρόπο για να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της στην παραλία. Επιλέγοντας ένα πολύ απλό αλλά συγχρόνως κομψό μαγιό, η Βίκυ Κάβουρα ανέδειξε τις αναλογίες της με τον καλύτερο τρόπο και μαγνήτισε πάνω της, όλα τα βλέμματα.
Εδώ και πολλά χρόνια τοποθετείται στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές θηλυκές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Αιτία φυσικά το ιδιαιτέρως πλούσιο στήθος της, το οποίο και φωτογραφίζει σε κάθε ευκαιρία, κολάζοντας το ανδρικό κοινό που την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικά τώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λατρεύει να ποζάρει με τα μικροσκοπικά της μπικίνι, δημιουργώντας «εγκεφαλικά» με το πλούσιο στήθος της.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο μέρος του σώματος της, χθες φωτογραφήθηκε στο Instagram με μικροσκοπικό μπικίνι ξαπλωμένη στην πισίνα της, με το πληθωρικό της μπούστο να λαμβάνει πρωταγωνιστική θέση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Όπως είναι φυσικό δεν έλειψαν και οι αναρτήσεις στο Instagram από τα μέρη που επισκέπτονταν.

Η μελαχρινή καλλονή ανέβασε και μια φωτογραφία από κάποια γραφική παραλία του νησιού, στην οποία τη βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η αγαπημένη της συνήθεια μέσα στη μέρα Όπως ενημέρωσε τους followers της επέστρεψαν για λίγο στην πρωτεύουσα και ετοιμάζονται για τον επόμενο προορισμό τους μιας και είναι λάτρεις των ταξιδιών.

«Πήραμε τη δόση μας, και επιστροφή στην πόλη... 💦», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.
View this post on Instagram

Πήραμε τη δόση μας, και επιστροφή στην πόλη... 💦 #summervibes

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Όταν ανεβάζει φωτογραφία στο instagram η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί από μόνο αυτό το γεγονός είδηση διότι η παρουσιάστρια της εκπομπής “Ευτυχείτε” πάνω από 750.000 followers στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης! Φανταστείτε τι έγινε το τελευταίο διάστημα που ποζάρει με μικροσκοπικά μπικίνι.




View this post on Instagram

~I just need you and some sunsets...~ 💙 #sunsetlover #santorini #mygreece

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Η Λάουρα Νάργες λίγο πριν κλείσει τα 30 ποζάρει στην Σαντορίνη με μικροσκοπικό μπικίνι.
View this post on Instagram

It’s my birthday month and I’m turning 30 in one week _______________________________<3 #leo #0808

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

Είναι αναμφίβολα μια από τις ομορφότερες και πιο σ@ξι γυναίκες του πλανήτη. Και αυτό δεν τον αμφισβητεί κανένας.

Ο λόγος για την Emily Ratajkowski, η οποία σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί απανωτά …εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό. Το πασίγνωστο μοντέλο ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και με ορισμένες από αυτές, κάνει τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί…

Οι σέξι πόζες της και οι, πολλές φορές, ημίγυμνες φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή! Στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε, την βλέπουμε στην παραλία με το μικροσκοπικό της μπικίνι.

Η ανάρτηση που έκανε η Emily Ratajkowski…
View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Η 29χρονη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, ανέβασε ακόμα μια φορά τις θερμοκρασίες στο Instagram και προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά στους 16,1 εκατομμύρια οπαδούς της, καθώς ανήρτησε μια σειρά από σέξι φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα χρυσό μικροσκοπικό μπικίνι.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ίμπιζα με φίλους, αλλά και με τον νέο σύντροφο της Ρομέν Γαβρά (γιο του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά), δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο χρυσό μπικίνι της, το οποίο αποκαλύπτει τις πλούσιες καμπύλες της αλλά και την έντονα μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Η σχέση της Βρετανίδας καλλονής με τον Ρομέν Γαβρά έχει απασχολήσει έντονα τον βρετανικό τύπο, και μάλιστα πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, κάτι που αποδεικνύεται και στις παπαρατσικές φωτογραφίες που ήδη έχουν δημοσιευτεί και τους απεικονίζουν σε τρυφερές στιγμές. Βέβαια, αυτές δεν είναι οι μόνες αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανέβασε η γνωστή τραγουδίστρια, καθώς πριν λίγες μέρες πόζαρε τόπλες γράφοντας την λεζάντα “Ποιος άλλος βαριέται όταν κάνει ηλιοθεραπεία;”

rita-ora
rita-ora-03

Όσο και να μας έχει συνηθίσει σε σούπερ σέξι φωτογραφίες με μαγιό τελευταία, ποτέ δε θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη η Bella Hadid. Το 23χρονο μοντέλο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στη φάρμα της μητέρας του, Yolanda Hadid, μαζί με τους Gigi Hadid και Zayn Malik με μπόλικη ξεκούραση και χαλαρές στιγμές. Στο ενδιάμεσο, πειραματιζόταν με την εμφάνισή του, προσφέροντας υλικό προς θαυμασμό στους ακολούθους του μέσω Instagram φυσικά. Μέσα σε αυτό είναι και το στράπλες μπικίνι που μας έδειξε πρόσφατα και που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς, αναλόγως για το πού θα αποφασίσει να εστιάσει.
View this post on Instagram

May 29.2020 Day 92 of soul searching in these mf trees 🍃

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on